Închide meniul

”Băi, treziți-vă! Naționala nu se refuză!” Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF: ”Unii ar aduce și bani de acasă să-i pună!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 ianuarie 2022, 21:39

”Băi, treziți-vă! Naționala nu se refuză!” Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF: ”Unii ar aduce și bani de acasă să-i pună!”

Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF

”Unde s-a pomenit tu, ca antrenor, să ceri contract în care cei care te plătesc să nu-ți pună nicio clauză? Stai puțin, vii antrenor la echipa națională a României. Bă, Doamne ferește, poate pierzi trei meciuri. Ce facem, suntem obligați să te ținem patru ani de zile, cât vrei tu contract? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă tot spui că ești un antrenor bun, nu poți cere Federației să nu-ți pună nicio clauză. Federația vrea să-ți facă un contract pe doi. Tu crezi că, dacă califici echipa, nu-ți prelungește automat contractul? Nu înțeleg de ce nici unii, nici alții, nu se întâlnesc să spună lucrurilor pe nume. De ce se ascund atâta?

Dănuț Lupu: ”Echipa națională nu se refuză!

Ar trebui să le zică cineva: „Băi, treziți-vă!”. Ce-i atâta… pleacă la Târgu Mureș, nu răspunde trei zile la telefon. Toată stima pentru Loți, dar nu poți să faci lucrurile astea. Doar pentru că e Federația în impasul ăsta cu selecționerul? Eu mă refer la toți cei care au fost ofertați. Echipa națională nu se refuză. Dacă tot te dai că ești român, mare patriot, și tu refuzi echipa națională, eu cred că, din momentul ăla, n-ar trebui să mai spui că vrei să faci ceva pentru fotbalul românesc.

Reclamă

Să mă scuze foști colegi de ai mei, toată stima și respectul pentru ei. Dar să te cheme cineva să-ți spună că vrea să te pună selecționer și tu să refuzi și să zici: „Stai, că am clauză…”. Unii ar aduce și bani de acasă să-i pună antrenori la echipa națională și tu-mi spui că ai clauză? Eu, dacă aveam vreo putere, încercam să-l conving pe Rădoi să rămână”, a declarat Dănuț Lupu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Avertismentul lui Gică Hagi, după ce negocierile dintre Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu au intrat în impas

Echipa națională e în continuare făra selecționer, după ce și negocierile cu Ladislau Boloni au intrat în impas.

Reclamă

Gică Hagi a cerut răbdare din partea suporterilor. „Regele” a atenționat că Federația e în fața unei decizii cruciale.

„Va veni și un selecționer, trebuie răbdare. E bine pentru presă, pentru că se vorbește mult. Vom vedea ce va fi, așteptăm. Nimic nu e ușorTrebuie să fie inspirați, să găsească o soluție bună pentru România.

România are o generatie bună și antrenori buni. Loți a demonstrat. Fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori, ci sunt niște lucruri care trebuie eliminate. Rămâne să ne organizăm noi cum trebuie”, a spus Gică Hagi, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:57 VIDEOUn jucător s-a prăbuşit pe teren la Miami, în ziua decesului iubitului Arynei Sabalenka! Momente şocante la turneul american 13:49 Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți” 13:46 Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!” 13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii 13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu Vezi toate știrile
Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Formula 1
Pe același subiect
Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei
AntenaPLAY • 13:10
Călcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei
Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord!
Echipa naţională • 11:50
Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră
Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia!
AntenaPLAY • 11:29
Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”