Închide meniul

”Băi, treziți-vă! Naționala nu se refuză!” Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF: ”Unii ar aduce și bani de acasă să-i pună!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 ianuarie 2022, 21:39

”Băi, treziți-vă! Naționala nu se refuză!” Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF: ”Unii ar aduce și bani de acasă să-i pună!”

Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF

”Unde s-a pomenit tu, ca antrenor, să ceri contract în care cei care te plătesc să nu-ți pună nicio clauză? Stai puțin, vii antrenor la echipa națională a României. Bă, Doamne ferește, poate pierzi trei meciuri. Ce facem, suntem obligați să te ținem patru ani de zile, cât vrei tu contract? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă tot spui că ești un antrenor bun, nu poți cere Federației să nu-ți pună nicio clauză. Federația vrea să-ți facă un contract pe doi. Tu crezi că, dacă califici echipa, nu-ți prelungește automat contractul? Nu înțeleg de ce nici unii, nici alții, nu se întâlnesc să spună lucrurilor pe nume. De ce se ascund atâta?

Dănuț Lupu: ”Echipa națională nu se refuză!

Ar trebui să le zică cineva: „Băi, treziți-vă!”. Ce-i atâta… pleacă la Târgu Mureș, nu răspunde trei zile la telefon. Toată stima pentru Loți, dar nu poți să faci lucrurile astea. Doar pentru că e Federația în impasul ăsta cu selecționerul? Eu mă refer la toți cei care au fost ofertați. Echipa națională nu se refuză. Dacă tot te dai că ești român, mare patriot, și tu refuzi echipa națională, eu cred că, din momentul ăla, n-ar trebui să mai spui că vrei să faci ceva pentru fotbalul românesc.

Să mă scuze foști colegi de ai mei, toată stima și respectul pentru ei. Dar să te cheme cineva să-ți spună că vrea să te pună selecționer și tu să refuzi și să zici: „Stai, că am clauză…”. Unii ar aduce și bani de acasă să-i pună antrenori la echipa națională și tu-mi spui că ai clauză? Eu, dacă aveam vreo putere, încercam să-l conving pe Rădoi să rămână”, a declarat Dănuț Lupu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Avertismentul lui Gică Hagi, după ce negocierile dintre Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu au intrat în impas

Echipa națională e în continuare făra selecționer, după ce și negocierile cu Ladislau Boloni au intrat în impas.

Reclamă

Gică Hagi a cerut răbdare din partea suporterilor. „Regele” a atenționat că Federația e în fața unei decizii cruciale.

„Va veni și un selecționer, trebuie răbdare. E bine pentru presă, pentru că se vorbește mult. Vom vedea ce va fi, așteptăm. Nimic nu e ușorTrebuie să fie inspirați, să găsească o soluție bună pentru România.

România are o generatie bună și antrenori buni. Loți a demonstrat. Fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori, ci sunt niște lucruri care trebuie eliminate. Rămâne să ne organizăm noi cum trebuie”, a spus Gică Hagi, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dănuț Lupu pune tunurile pe antrenorii care au refuzat oferta FRF
  • Ce spune fostul internațional despre situația de la națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și