Închide meniul

Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră de Edi Iordănescu: „Ce e asta? Ce cauţi la echipa naţională?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2023, 8:38

Reclamă
Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră de Edi Iordănescu: „Ce e asta? Ce cauţi la echipa naţională?

Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră de Edi Iordănescu

Basarab Panduru / Captură Orangesport

Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră la echipa naţională a României de Edi Iordănescu. Daniel Bîrligea este una dintre surprizele pregătite de selecţioner pentru „dubla” cu Belarus şi Andorra. Belarus – România va fi transmis pe 12 octombrie, de la 21:45 LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Convocarea lui Bîrligea l-a surprins pe Basarab Panduru. Fostul internaţional nu îşi explică de ce atacantul în vârstă de 23 de ani se află pe listă, din moment ce acesta prinde tot mai puţine minute la CFR Cluj. Nu a fost integralist în nicio partidă din acest sezon iar, în ultimele 6 etape, a rezistat cel mai mult pe teren timp de 66 de minute.

Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră de Edi Iordănescu

Daniel Bîrligea este soluţia găsită de Edi Iordănescu pentru a suplini lispa lui George Puşcaş, care este suspendat.

Ce e asta? Un jucător care merge la echipa naţională nu poate juca niciodată mai mult de 66 de minute într-un meci?

Ce cauţi la echipa naţională dacă nu poţi juca mai mult de 66 de minute? Ce explicaţie îmi dai? Niciodată n-a jucat 66 de minute, dar este convocat la naţională„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Daniel Bîrligea are 4 goluri şi 4 pase decisive în această stagiune. Tânărul atacant a impresionat în ultimele trei meciuri ale ardelenilor – a marcat cu Dinamo şi Sepsi, iar în disputa cu FCU Craiova a reuşit două assist-uri.

Adus de CFR Cluj cu 100.000 de euro din Italia, de la Teramo, Bîrligea are acum o cotă de piaţă de 850.000 de euro.

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra

PORTARI

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0);

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0);

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Reclamă

Edi Iordănescu: „Ne-am câștigat prezentul iar acum trebuie să ne câștigăm și viitorul”

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a transmis un mesaj înaintea meciurilor cu Belarus şi Andorra din preliminariile EURO 2024.

Trebuie să fim deplin conștienți și responsabili ACUM pentru ca nu cumva să ne iluzionăm că ne așteaptă cineva cu 6 puncte în aceste zile! N-am primit nimic de-a gata, ne-am câștigat prezentul iar acum trebuie să ne câștigăm și viitorul!

Așa cum am obținut totul în această campanie, în ciuda îndoielilor de început, în fața unor adversari considerați mai valoroși, trecând peste slăbiciunile noastre și devenind mereu mai buni, așa trebuie să jucăm și acum: cu toată ființa, în fiecare secundă!

Sunt convins că românii de pretutindeni vor fi cu sufletul lângă noi la meciul cu Belarus. Iar pe teren propriu, cu Andorra, vom fi și mai puternici prin cei mai tineri suporteri din tribune. Pentru că ei sunt inima fotbalului iar noi avem responsabilitatea de a le oferi un model de performanță și de a le răsplăti dragostea cu bucurie”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și