Închide meniul

Basarab Panduru a lăudat un jucător de la echipa națională înainte de România – Israel: „Nu e ușor să faci lucrurile astea”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 8:31

Reclamă
Basarab Panduru a lăudat un jucător de la echipa națională înainte de România – Israel: Nu e ușor să faci lucrurile astea”

Cluj!" Basarab Panduru, atac dur la jucătorii liderului Ligii 1: "Să fie mulţumiţi cu un punct"

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru a lăudat un jucător de la echipa națională înainte de România – Israel. Fostul fotbalist este de părere că un component al lotului lui Edi Iordănescu nu are cum să lipsească din primul 11, la partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională se va duela cu Israel pe 9 septembrie, de la ora 21:45. După această partidă, „tricolorii” vor întâlni selecționata din Kosovo, pe 12 septembrie, tot de la ora 21:45. Meciul de marți se va putea vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Basarab Panduru a lăudat un jucător de la echipa națională înainte de România – Israel. Darius Olaru l-a impresionat pe fostul internațional

Fostul internațional Basarab Panduru a vorbit despre unul dintre cei mai în formă jucători de la echipa națională. Este vorba despre Darius Olaru, legitimat la FCSB. Panduru este de părere că mijlocașul ar trebui să fie titular în partida de sâmbătă, cu Israel și că Edi Iordănescu ar trebui să îi ofere mai multă libertate la mijlocul terenului.

„Eu mă gândeam poate să joace în doi, cu Stanciu și Răzvan Marin, iar lui Olaru să-i dea mai multă libertate. Cred că acum e unul dintre jucătorii poate cei mai în formă. În mare formă! Câte goluri are, patru? Uitați-vă că anul trecut a avut un singur gol tot campionatul.

Felul în care joacă, în care dă și pleacă… nu prea vezi să dea la un-doi, să ceară pe poziție viitoare. Nu e ușor în campionatul nostru să faci lucrurile astea. Mi se pare în formă Olaru”, a spus Basarab Panduru, pentu orangesport.ro.

Reclamă

Înaintea meciului cu Israel, „tricolorii” lui Edi Iordănescu nu au pierdut niciun meci în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Selecționata României a obținut două victorii și două egaluri și ocupă locul al 2-lea în grupă, cu 8 puncte, la 2 puncte de Elveția, care se află pe prima poziție.

Locul al 3-lea este ocupat chiar de Israel, care are 7 puncte. Pe pozițiile 4 și 5 se află Belarus și Kosovo, cu câte 3 puncte, în timp ce ultimul loc este ocupat de Andorra, cu un singur punct obținut după cele 4 meciuri jucate până în momentul de față.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

Lotul echipei naționale pentru acțiunea din luna septembrie:

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

ATACANȚI

Reclamă

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

România se află pe locul 2 în Grupa I, cu 8 puncte după primele 4 meciuri. Israel, prima adversară din luna septembrie a „tricolorilor” se află pe locul 3, cu 7 puncte, în timp ce Kosovo se află pe locul 5, cu 3 puncte.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs Vezi toate știrile
Citește și