Închide meniul

Basarab Panduru, reproș pentru Denis Alibec: „În loc să dea cu stângul la poartă, încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 23:00

Reclamă
Basarab Panduru, reproș pentru Denis Alibec: În loc să dea cu stângul la poartă, încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”

Basarab Panduru, reproș pentru Denis Alibec

Denis Alibec / Profimedia

Basarab Panduru a avut un reproș pentru Denis Alibec, după Andorra – România 0-2. Fostul internațional a fost mulțumit de jocul atacantului României, însă a fost dezamăgit de modul în care Alibec a tratat o fază în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a început cu dreptul campania de calificare la EURO 2024, după victoria fără probleme din Andorra. Naționala lui Edi Iordănescu ocupă acum locul secund în grupa I.

Basarab Panduru, reproș pentru Denis Alibec: „În loc să dea cu stângul la poartă, încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”

„Mie mi-a plăcut de Alibec. Nu ştiu ce putea să facă mai mult. Nu mi-a plăcut că a venit o minge şi, în loc să dea cu stângul la poartă, încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc. Este singurul lucru care nu mi-a plăcut.

Eu nu cred că Alibec este număr nouă. El joacă, mai degrabă, mai retras. Sau în partea dreaptă, dacă vrei în 4-3-3, ca să nu vină înapoi. Să şi-o pună pe stângă. Probabil, când o să vină Puşcaş, el o să fie număr nouă. Nu e titular mereu la Pisa, pentru că au mulţi jucători. Puşcaş parcă e mai nouar decât Alibec”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Denis Alibec, prima reacție după golul marcat în Andorra – România 0-2: „Dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO”

Denis Alibec a oferit prima reacție, după ce România s-a impus cu 2-0, în duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de la Farul s-a declarat fericit de victoria „tricolorilor” din primul meci din drumul către turneul final european.

Reclamă

Andorra – România 0-2, partida din preliminariile EURO 2024, a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, dar și în format live video, pe AS.ro. Denis Alibec și Dennis Man au marcat golurile victoriei „tricolorilor” lui Edi Iordănescu.

Denis Alibec susține că România ar fi putut marca mai mult în duelul cu Andorra. Atacantul de la Farul își dorește victorie și în partida următoare a „tricolorilor”, cu Belarus, de pe teren propriu. Alibec a transmis și un mesaj pentru fanii români, care au făcut spectacol în tribunele arenei din Andorra.

„Trei puncte foarte importante pentru noi, cu siguranță puteam să marcăm mai mult și să jucăm mai bine. Important este că am reușit să câștigăm și să nu primim gol, mergem acasă să luăm cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

A fost primul meci, am avut câteva emoții, dar totuși meritam să marcăm mai mult. S-a văzut unitatea noastră, am început să fim o familie aici la națională, ceea ce este foarte important, cred că dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO.

Important e că am câștigat, nu contează cine marchează. Asta vorbeam și înainte de meci, să câștigăm, și chiar nu contează cine marchează.

Ne-am simțit ca acasă, le mulțumim suporterilor că au venit în număr atât de mare alături de noi, cum o fac întotdeauna. Sperăm să fim alături de ei, să le demonstrăm că jucăm pentru țara noastră.

Cu Belarus ne-am propus să luăm cele trei puncte, asta e cel mai important, după vom vedea câte goluri le vom da”, a declarat Denis Alibec, după Andorra – România 0-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și