Închide meniul

Becali joacă la juniori! Burleanu a coborât în iarbă! Președintele FRF, sfaturi pentru tricolorii mici

Silviu Corneanu Publicat: 13 octombrie 2020, 5:23

Becali joacă la juniori! Burleanu a coborât în iarbă! Președintele FRF, sfaturi pentru tricolorii mici

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

  • Mihai Stoichiță a condus antrenamentul tricolorilor mici
  • Răzvan Burleanu s-a implicat și el
  • România U21, lovită de COVID-19 

Până când se va decide dacă Mutu este negativ și va putea sta pe bancă, antrenamentul tricolorilor mici a fost condus de Mihai Stoichiță. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu l-a lăsat însă singur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta i-a luat față finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali, cunoscut pentru faptul ca se bagă peste antrenori, și a coborât în iarbă. Burleanu le-a ținut o ședință tricolorilor mici, care s-au pregătit în Ghencea.

COVID-19 a lovit România U21

Un jucător și un membru al staff-ului lui Mutu s-au infectat cu COVID-19. De asemenea și Andrei Vlad este suspect și a rămas în cantonamentul de la Buftea, alături de Mutu. Aceștia au efectuat o nouă testare, iar rezultatele vor veni în această după amiază.

Reclamă

Staff-ul tehnic, medical și administrativ, precum și cele două persoane depistate pozitiv, dar și Andrei Vlad, vor efectua în această seară o nouă testare. Recoltarea se va face chiar în cantonamentul de la Buftea, iar rezultatele vor veni mâine în jurul prânzului. 

Conform ordinelor comune ale ministrului tineretului și sportului și ministrului sănătății nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020, contacții cu test negativ își pot relua activitatea. În aceste condiții, în eventualitatea unui rezultat negativ mâine, selecționerul Adrian Mutu ar putea sta pe banca tehnică la partida cu Malta.

Reclamă

De asemenea, DSP a informat oficial Federația Română de Fotbal că în cazul tuturor celorlalți jucători nu există niciun caz de contact direct”, a anunțat FRF.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o "revoluţie" în Liga 1!
Liga 1 • 9 apr., 14:30
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o „revoluţie” în Liga 1! Măsura radicală care ar îmbunătăţi fotbalul românesc: „Mi-a dat dreptate”