Închide meniul

Becali joacă la juniori! Burleanu a coborât în iarbă! Președintele FRF, sfaturi pentru tricolorii mici

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 octombrie 2020, 5:23

Becali joacă la juniori! Burleanu a coborât în iarbă! Președintele FRF, sfaturi pentru tricolorii mici

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

Până când se va decide dacă Mutu este negativ și va putea sta pe bancă, antrenamentul tricolorilor mici a fost condus de Mihai Stoichiță. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu l-a lăsat însă singur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta i-a luat față finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali, cunoscut pentru faptul ca se bagă peste antrenori, și a coborât în iarbă. Burleanu le-a ținut o ședință tricolorilor mici, care s-au pregătit în Ghencea.

COVID-19 a lovit România U21

Un jucător și un membru al staff-ului lui Mutu s-au infectat cu COVID-19. De asemenea și Andrei Vlad este suspect și a rămas în cantonamentul de la Buftea, alături de Mutu. Aceștia au efectuat o nouă testare, iar rezultatele vor veni în această după amiază.

Staff-ul tehnic, medical și administrativ, precum și cele două persoane depistate pozitiv, dar și Andrei Vlad, vor efectua în această seară o nouă testare. Recoltarea se va face chiar în cantonamentul de la Buftea, iar rezultatele vor veni mâine în jurul prânzului. 

Conform ordinelor comune ale ministrului tineretului și sportului și ministrului sănătății nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020, contacții cu test negativ își pot relua activitatea. În aceste condiții, în eventualitatea unui rezultat negativ mâine, selecționerul Adrian Mutu ar putea sta pe banca tehnică la partida cu Malta.

Reclamă

De asemenea, DSP a informat oficial Federația Română de Fotbal că în cazul tuturor celorlalți jucători nu există niciun caz de contact direct”, a anunțat FRF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și