Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu dă de înţeles că va alinia o formulă ofensivă: „Trebuie să marcăm, să câştigăm”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2023, 20:15

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu dă de înţeles că va alinia o formulă ofensivă: „Trebuie să marcăm, să câştigăm

Belarus - România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu dă de înţeles că va alinia o formulă ofensivă

Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu a dat de înţeles la conferinţa de presă că va alinia o formulă ofensivă cu Belarus. Belarus – România e LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a reiterat în conferinţa de presă că gazonul reprezintă o lipsă de respect pentru naţională, lucru pe care l-a declarat anterior şi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu dă de înţeles că va alinia o formulă ofensivă: „Trebuie să marcăm, să câştigăm”

Facem pași spre obiectivul nostru și asta ne bucură. Sunt trist pentru că nu putem avea suporterii alături de noi, dar sunt sigur că vor trăi la intensitate în fața televizoarelor. Vrem să le aducem cadou 3 puncte extrem de necesare.

Ne așteptăm la un joc dificil, complicat. Suntem puși în gardă de mijloacele adversarului nostru de mâine, Belarus a arătat foarte multe lucruri bune în această campanie. Am văzut exprimarea lor din dubla cu Israel și victoria cu cei din Kosovo. Ne-au creat și nouă probleme la București, iar lucrurile astea ne-au pus în gardă. Consider, în urma analizei pe care am făcut-o alături de colegii mei, că e o echipă în creștere de încredere și în ceea ce înseamnă exprimarea în joc. Au un antrenor nou cu o filosofie foarte bine definită, pe care sunt sigur că vrea să o implementeze.

Am avut un singur antrenament în care am încercat să pregătim aplicat jocul”

Este foarte important cum intrăm în joc. Vreau să subliniez ceva și să apelez să scrieți ceva, pentru că vreau să ajungă la urechile băieților noștri. Nu e nimeni în lumea asta care să aibă încredere mai mare în acest grup decât am eu. Singura grijă pe care o am este ca ei să intre extrem de capacitați în teren, în ciuda timpului incredibil de scurt pe care l-am avut.

Reclamă

Am avut un singur antrenament în care am încercat să pregătim aplicat jocul, acum vom avea antrenamentul oficial, dar încrederea mea în ei este totală. Dacă vom intra capacitați 100% pe teren și vom arăta versiunea noastră cea mai bună, să punem în joc toate resursele, sunt sigur că putem face un joc bun, cu un rezultat extrem de important.

„Vom vedea o națională cu o dorință mare de a câștiga”

Vom vedea o națională cu o dorință mare de a câștiga și de a merge din nou la un turneu final. Îmi doresc echilibru în joc, consistență, exactitate, minte limpede, un joc clar. Sunt foarte conștient că se pot întâmpla foarte multe. Trebuie să gestionăm fiecare moment cât mai bine. Trebuie să marcăm, să câștigăm jocul, mă interesează doar să ducem punctele acasă

Singurul lucru pe care îl doresc este să se respecte principiul egalității. Îmi doresc să se termine campania în același timp pentru toate echipele, să nu se dispute jocuri ulterior, să nu fie echipe care să închidă campania, apoi altele să joace știind ce rezultate au fost, ce puncte le trebuie sau, mai mult de atât, cu adversari care vor veni doar să bifeze jocurile și cine știe în ce formule. E ca și cum ar fi o cursă de 100 de metri la care alergăm toți, iar un participant vine la final și o face singur și încearcă să scoată cel mai bun timp”, a declarat Edi Iordănescu în conferinţa de presă de dinainte de Belarus – România.

Reclamă 4 / 0/3

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu: „Terenul ne nemulțumește foarte tare, nu este o formă de respect pentru naţională”

Belarus – România LIVE VIDEO | Selecţionerul Edi Iordănescu a fost, din nou, foarte acid la adresa terenului pe care va evolua naţionala mâine. Belarus – România e LIVE EXCLUSIV mâine, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Selecţionerul naţionalei şi-a manifestat speranţa ca echipa noastră să treacă şi peste acest obstacol, pe care îl reprezintă gazonul.

O nouă dublă, o nouă dublă importantă pentru calificarea echipei naționale la un turneu final. Sper să fim pregătiți mâine, la meciul cu Belarus, iar apoi avem 2 zile să pregătim meciul cu Andorra.

Am trecut peste multe obstacole, în această campanie am avut parte de provocări, nu vreau să reamintesc, dar nu a fost un drum ușor. Suntem pregătiți pentru orice.

„Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune”

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și