Închide meniul
EXCLUSIV

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația lui Daniel Boloca: „O lipsă totală de respect”

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 19:29

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația lui Daniel Boloca: O lipsă totală de respect”

Belarus - România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația lui Daniel Boloca

Edi Iordănescu / AntenaSport

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu a oferit noi dezvăluiri despre situația lui Daniel Boloca, jucător care a ales să reprezinte Italia, pe plan internațional. Selecționerul a tratat acest subiect chiar înaintea duelului de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus și România se va juca joi, de la ora 21:45. Meciul de la Budapesta va fi transmis în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația lui Daniel Boloca. Ce a spus despre jucătorul din Serie A

Selecționerul echipei naționale este de părere că alegerea lui Daniel Boloca nu trebuie văzută ca o tragedie pentru prima reprezentativă a României. Edi Iordănescu este de părere că oamenii care l-au criticat pentru faptul că mijlocașul lui Sassuolo nu mai dorește să îmbrace tricoul „tricolor” nici nu știau de existența fotbalistului, în momentul în care a fost convocat la prima reprezentativă.

„Eu am lăsat ușa deschisă pentru orice jucător care are valoare și care își dorește să reprezinte România. A fost o lipsă de respect totală față de mine. Să mi se pună mie în spate această dorință a unui jucător extrem de talentat.

Chiar și după ce a ales să reprezinte Italia am spus că este un jucător care poate ajunge fără probleme în Serie A. Atunci când am urmărit acest jucător și când am avut colaboratori în Italia, gurile care m-au criticat nu știau de existența lui Boloca. Când l-am adus la echipa națională mulți nu știau cine este.

Reclamă

L-am următit, a făcut pasul de la ligile inferioare în Serie B, iar mai apoi în Serie A. Atunci când a fost convocat era în eșalonul secund din Italia. Faptul că i-a venit o oportunitate să reprezinte Italia și el a ales acest drum este doar decizia lui. Este liber să aleagă tot ce îi dorește sufletul”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Daniel Boloca a jucat un meci în tricoul primei reprezentative, iar apoi a ales să reprezinte selecționata Italiei. Mijlocașul din Serie A a jucat singurul meci în tricoul României cu Slovenia, partidă pierdută de „tricolori” cu scorul de 1-2, în luna noiembrie a anului 2022. La momentul respectiv a fost utilizat de către selecționer pentru doar 6 minute.

În afară de această partidă, s-a mai aflat pe banca echipei naționale la meciurile cu Bosnia (câștigat de „tricolori” cu 4-1, în luna septembrie a anului 2022) și cu Moldova (meci amical, câștigat de România cu 5-0, în noiembrie 2022).

Reclamă 4 / 0/3

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu: „Terenul ne nemulțumește foarte tare, nu este o formă de respect pentru naţională”

„O nouă dublă, o nouă dublă importantă pentru calificarea echipei naționale la un turneu final. Sper să fim pregătiți mâine, la meciul cu Belarus, iar apoi avem 2 zile să pregătim meciul cu Andorra.

Am trecut peste multe obstacole, în această campanie am avut parte de provocări, nu vreau să reamintesc, dar nu a fost un drum ușor. Suntem pregătiți pentru orice.

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și