Închide meniul

Bogdan Racoviţan, explicaţii după România U21 – Spania U21 0-3: „Nu e nimic terminat, nu ne lăsăm!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2023, 0:11

Reclamă
Bogdan Racoviţan, explicaţii după România U21 – Spania U21 0-3: „Nu e nimic terminat, nu ne lăsăm!

Bogdan Racoviţan, explicaţii după România U21 - Spania U21 0-3

Bogdan Racoviţan, în timpul meciului din Ghencea / Profimediaimages

Bogdan Racoviţan a venit cu primele explicaţii după meciul România U21 – Spania U21, scor 0-3, din debutul la EURO 2023. Căpitanul tricolorilor a transmis un mesaj de luptă după confruntarea din Ghencea, pierdută la scor de neprezentare în Ghencea

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României U21 mare de jucat două meciuri în Grupa B de la turneul final. Jucătorii lui Emil Săndoi se vor duela cu Ucraina şi Croaţia, tot pe Stadionul Steaua.  Ambele partide vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Bogdan Racoviţan, explicaţii după România U21 – Spania U21 0-3

Cred că am început bine. La sfârşitul primei reprize am simţit că începe greu, cred că în a doua am căzut fizic. Din păcate, nu a ieşit azi.

Cred că putem să încercăm să jucăm mai mult, cu personalitate. Poate a fost şi puţină presiune azi. Nu e nimic terminat, e primul meci. Ştiam că o să fie greu, mergem mai departe. Trebuie să rămânem cu capul sus, mai sunt două meciuri şi nu ne lăsăm„, a declarat Bogdan Racoviţan pentru tvr.ro.

La pauză eu zic că se putea mai mult. S-a văzut experienţa, sperăm ca în meciurile următoare să putem mai mult. Sper să joc mai mult, Mister decide. Eu sper să ajut echipa cum pot.

Reclamă

Mister face tactica, ce zice el noi trebuie să respectăm. Le mulţumim fanilor care au venit să ne susţină, ne pare rău că nu am obţinut rezultatul pe care îl doreau ei„, a spus şi Jovan Markovic.

România – Spania 0-3, la EURO U21 2023

Abel Ruiz a semnat o ratare incredibilă pe finalul primei reprize. Nu a reuşit să marcheze cu poarta goală. Fără şut pe spaţiul porţii în primele 45 de minute, ibericii s-au descătuşat după pauză. Baena a deschis scorul în minutul 55, iar Miranda a redus la tăcere publicul din Ghencea cu reuşita din minutul 62. În al cincilea minut al prelungirilor, Sergio Gomez a stabilit rezultatul final din lovitură liberă.

La finalul primei etape din Grupa B, Spania U21 şi Ucraina U21 au câte trei puncte. Pentru tinerii tricolori urmează duelul cu galben-albaştrii.

Reclamă 4 / 0/3

Programul meciurilor din grupa României:

Ucraina – Croația 2-0
România – Spania 0-3

Sâmbătă, 24 iunie

Ora 19:00 România – Ucraina (Stadionul Ghencea, București)
Ora 21:45 Spania – Croația (Stadionul Giulești, București)

Marți, 27 iunie

Ora 21:45 Croația – România (Stadionul Ghencea, București)
Ora 21:45 Spania – Ucraina (Stadionul Giulești, București)

Abel Ruiz, ratare incredibilă pe Stadionul Steaua

A fost o ratare incredibilă în meciul România U21 – Spania U21, din Grupa B a Campionatului European de tineret, care se dispută în România şi Georgia. Abel Ruiz nu a reuşit să înscrie din poziţie ideală şi i-a „iertat” pe tricolori.

Reclamă

Starurile Spaniei au dominat copios în startul meciului care s-a jucat pe Stadionul Steaua din Ghencea. În faţa a aproximativ 25.000 de suporteri, jucătorii lui Emil Săndoi au avut mari dificultăţi.

În minutul 43, ibericii au avut o şansă uriaşă de a deschide scorul. Rodri l-a driblat cu uşurinţă pe puştiul minune al lui Gică Hagi de la Farul, Borza, şi a centrat în centrul careului. Mingea l-a depăşit pe portarul României şi a ajuns la Abel Ruiz.

Atacantul vândut de Barcelona la Braga cu 8 milioane de euro nu a reuşit să devieze balonul în poartă, chiar dacă trebuia să îndeplinească o simplă formalitate. A semnat, probabil, cea mai mare ratare a turneului final.

Cum au arătat echipele de start:

România U21: Popa – Pantea, Racovițan, Dican, Borza – Ișfan, Albu, Pitu – L. Munteanu, Bîrligea, Oct. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Gorcea, Țicu, Lixandru, Petrila, Miculescu, Markovic, Cîmpanu, Mazilu, Dumitrescu, Pop
Selecționer: Emil Săndoi

Spania U21: Tenas – Martinez, Parede, Pachecho, Miranada – Blanco, Alex Baena – Rodri, Sancet, Sergio Gomez – Abel Ruiz
Rezerve: Agirrezabala, Leo Roman, V.Gomez, Guillamon, Riquelma, Barrenetxea, Gila, Veiga, Oroz, Sanchez. Camello, Bernabe
Selecționer: Santi Denia

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și