Închide meniul

Bogdan Stelea, dialog spumos în direct cu Anghel Iordănescu: „Mai bine tăceai!” / „Așa îmi spui tu mie?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 20:00

Bogdan Stelea, dialog spumos în direct cu Anghel Iordănescu: Mai bine tăceai!” / Așa îmi spui tu mie?”

Bogdan Stelea, dialog spumos în direct cu Anghel Iordănescu

Bogdan Stelea, în cadrul unui eveniment / Hepta

Bogdan Stelea a avut un dialog spumos în direct cu Anghel Iordănescu. Fostul goalkeeper al naționalei României s-a contrat cu fostul selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a plecat de la discuția purtată în jurul neconvoncării lui Ianis Hagi la națională pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Bogdan Stelea, dialog spumos în direct cu Anghel Iordănescu: „Mai bine tăceai!” / „Așa îmi spui tu mie?”

Anghel Iordănescu a evitat să dea un răspuns hotărât în această privință, însă Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea au ținut să-și expună părerea.

„Eu pot să îmi dau cu părerea cum ați fi făcut dumneavoastră, din experiența pe care am avut-o. Și eu, și Stelea, și majoritatea convocaților la echipa națională. Eu sunt convins că dumneavoastră l-ați fi convocat pe Ianis Hagi.

Se antrenează normal. N-are minute, n-are tonus, dar l-ați fi adus la echipa națională. Eu cred că și intra, la modul cum gestionați dumneavoastră relația cu nucleul important de jucători în care credeați. E o părere personală”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

„Pentru că ai spus asta, Ilie, vreau să-ți dau un răspuns care e valabil numai pentru tine: Dacă era vorba de tine, te convocam, dacă era vorba de Stelea, nu”, a replicat Anghel Iordănescu, după care a urmat un dialog cu Bogdan Stelea, conform aceleiași surse.

Bogdan Stelea: Păi, stai să-ți povestesc ceva. Nea Puiule, stai puțin. Mai bine tăceai. Îți povestesc eu ceva.

Angel Iordănescu: Așa îmi spui tu mie, Stelică?

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Stelea: Păi, lasă-mă să-ți explic. Mai bine nu spuneai chestia asta.

Angel Iordănescu: Stelică, ești prietenul meu.

Bogdan Stelea: Sunt prietenul dumneavoastră, dar lăsați-mă să explic. Eram la Salamanca, eram în primul an și nu jucam. Am avut meci amical la Mallorca. M-ați chemat și m-ați băgat titular. Mi-ați spus că mă băgați ca să joc titular la Salamanca. Eu am înțeles, am avut 5 intervenții bune. A fost inspirat cu mine. După ce am făcut 1-1 cu Spania, apoi am început să joc la Salamanca. Dumneavoastră judecați lucrurile diferit.

Anghel Iordănescu a reacționat după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționer: „Și-a luat avânt! Putea să aibă o discuție cu Ianis!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Anghel Iordănescu a reacționat după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționer! „Regele” s-a declarat nemulțumit de faptul că Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista preliminară a stranierilor convocați la națională.

Anghel Iordănescu este de părere că Gică Hagi a exagerat, în momentul în care a avut o adevărată tiradă la adresa lui Edi Iordănescu.

Anghel Iordănescu și-a exprimat aprecierea pentru Ianis Hagi. Acesta consideră că Gică Hagi ar fi trebuit să aibă o discuție cu fiul său, înainte să-l atace pe Edi Iordănescu.

„Nu sunt un bun diplomat. În primul rând, cred că s-a creat o tensiune de care echipa națională nu avea nevoie. Îl respect pe Gică Hagi, care este prietenul meu. Îl admir pe Gică Hagi.

Reclamă

A comentat Gică Hagi. A explicat selecționerul. Ianis Hagi mai are nevoie de încredere? Mai are nevoie să mai apară pe o listă preliminară? Ianis Hagi este o certitudine. Gică Hagi și-a luat avant! Dar eu cred că stafful tehnic al echipei naționale a analizat.

I-am reproșat lui Edi că face această lista suplimentară, pe care trebuie să o dai… Eu puneam numai jucătorii despre care credeam că au cu adevărat o șansă. Ce rost are să chemi în banda dreaptă un mijlocaș de afară, care nu are nicio șansă să joace? Pentru ce îl pui pe lista aia suplimentară?

Edi mi-a spus că același lucru l-au făcut și cei dinaintea lui, la sugestia Federației Române de Fotbal. Daca jucătorul respectiv nu are șanse… ce rost are să-l pui?

Gică Hagi are dreptul să vorbească. L-am înțeles ca părinte. Să nu uite că a fost selecționer și a trecut prin situații de genul acesta. El putea să aibă o discuție cu Ianis Hagi, în condițiile în care el știe că atât Anghel Iordănescu, cât și actualul selecționer, îl apreciază pe Ianis Hagi”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și