Închide meniul

"Burleanu are numărul meu!" Ce spune Olăroiu despre venirea la naţională şi care crede că e salvarea fotbalului din România

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 14 noiembrie 2020, 6:01

"Burleanu are numărul meu!" Ce spune Olăroiu despre venirea la naţională şi care crede că e salvarea fotbalului din România

profimediaimages

Cosmin Olăroiu a vorbit despre posibilitatea de antrena naţionala României

Cosmin Olăroiu spune că ar antrena cu cea mai mare plăcere echipa naţională ar României, dacă va avea această şansă. Fostul său jucător de la Steaua, Mirel Rădoi, poate sta însă liniştit. Olăroiu nu se gândeşte în acest moment la revenirea în ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cred că ştie Răzvan Burleanu numărul meu, dar la ce ar folosi? Cred că echipa naţională, în momentul ăsta, aşa cum am mai spus când am vorbit cu conducătorii Federaţiei, are nevoie de oameni tineri, care să vină cu determinare, cu ambiţia de a reuşi. Cred că au ales un drum bun. Echipa naţională are nevoie de o reconstrucţie. Echipa naţională are nevoie de entuziasm, de ambiţie, iar astea vin de la cineva tânăr", a spus Olăroiu, la Telekom Sport

Olăroiu: "Dacă se va ivi vreodată posibilitatea, voi antrena cu plăcere la naţională"

Tehnicianul cu 17 trofee în palmares tocmai a trăit cea mai mare bucurie a carierei. Olăroiu a spus că titlul cucerit în China este cel mai important şi că aproape a plâns de bucurie. Următoarea provocare este participarea la Campionatul Mondial al Cluburilor cu Jiangsu Suning, dar nu exclude preluarea naţionalei României pe viitor.

"Nu ştiu dacă sunt bătrân, dar nu ştiu dacă am răbdare. Nu-mi place să pierd. Sunt oameni care au această răbdare, care sunt perseverenţi, spre deosebire de mine, care nu mai am răbdare. Îmi doresc să fac ceva acum. Cred că acum fotbalul românesc are nevoie de altceva decât un antrenor. Antrenor are şi e unul bun. Să vin eu în locul lui Mirel? Nu? Dacă vreodată se va ivi posibilitatea, voi antrena cu cea mai mare plăcere, dar, repet, cred că nu antrenorul e problema naţionalei României. 

Aş veni în România să câştig bani… Care e sensul? Te întorci în România să câştigi bani… Nici nu sună ok. Eu vreau să câştig şi m-aş bucura ca toată lumea să gândească la fel", a mai spus Olăroiu.  

Reclamă

Care erau idolii lui Olăroiu în tinereţe

Olăroiu are patroni miliardari în China, care i-au dat o primă uriaşă pentru primul titlu din istorie adus lui Jiangsu Suning. De mulţi bani crede că are nevoie şi sportul din România pentru a reveni la performanţele dinainte de Revoluţie.

"Ştiind că Mirel e antrenorul echipei naţionale, m-am tot gândit de ce fotbalul românesc a ajuns în situaţia asta. După părerea mea, cred că sportul în România nu e o prioritate. Când eram copil, mă uitam la meciurile naţionalei de handbal, cu Stîngă, cu Birtalan. Mă uitam la canotaj, rugby, mă uitam la orice. Sportul era o prioritate în societatea românescă. Cred că politicienii, oamenii din România au nevoie de sport. De unde să aibă resurse sportul românesc? Nu mai suntem ceea ce am fost, dar avem impresia că suntem. Cerem să fim la fel, dar pe ce bază?

În Ungaria cine a investit? Guvernul! Oamenii ăia se gândesc că sportul e un ambasador al ţării şi poate aduce un plus de imagine. Au înţeles mai bine decât noi ce trebuie făcut. Nu sunt în măsură să discut despre asta, pentru că nu sunt acolo de mult timp", este convins Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și