Închide meniul

"Burleanu are numărul meu!" Ce spune Olăroiu despre venirea la naţională şi care crede că e salvarea fotbalului din România

Mihai Ispas Publicat: 14 noiembrie 2020, 6:01

"Burleanu are numărul meu!" Ce spune Olăroiu despre venirea la naţională şi care crede că e salvarea fotbalului din România

profimediaimages

Cosmin Olăroiu a vorbit despre posibilitatea de antrena naţionala României

  • Mesajul lui Olăroiu pentru şeful Federaţiei
  • Ce a spus despre şansa de a antrena echipa naţională

Cosmin Olăroiu spune că ar antrena cu cea mai mare plăcere echipa naţională ar României, dacă va avea această şansă. Fostul său jucător de la Steaua, Mirel Rădoi, poate sta însă liniştit. Olăroiu nu se gândeşte în acest moment la revenirea în ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cred că ştie Răzvan Burleanu numărul meu, dar la ce ar folosi? Cred că echipa naţională, în momentul ăsta, aşa cum am mai spus când am vorbit cu conducătorii Federaţiei, are nevoie de oameni tineri, care să vină cu determinare, cu ambiţia de a reuşi. Cred că au ales un drum bun. Echipa naţională are nevoie de o reconstrucţie. Echipa naţională are nevoie de entuziasm, de ambiţie, iar astea vin de la cineva tânăr", a spus Olăroiu, la Telekom Sport

Olăroiu: "Dacă se va ivi vreodată posibilitatea, voi antrena cu plăcere la naţională"

Tehnicianul cu 17 trofee în palmares tocmai a trăit cea mai mare bucurie a carierei. Olăroiu a spus că titlul cucerit în China este cel mai important şi că aproape a plâns de bucurie. Următoarea provocare este participarea la Campionatul Mondial al Cluburilor cu Jiangsu Suning, dar nu exclude preluarea naţionalei României pe viitor.

Reclamă

"Nu ştiu dacă sunt bătrân, dar nu ştiu dacă am răbdare. Nu-mi place să pierd. Sunt oameni care au această răbdare, care sunt perseverenţi, spre deosebire de mine, care nu mai am răbdare. Îmi doresc să fac ceva acum. Cred că acum fotbalul românesc are nevoie de altceva decât un antrenor. Antrenor are şi e unul bun. Să vin eu în locul lui Mirel? Nu? Dacă vreodată se va ivi posibilitatea, voi antrena cu cea mai mare plăcere, dar, repet, cred că nu antrenorul e problema naţionalei României. 

Aş veni în România să câştig bani… Care e sensul? Te întorci în România să câştigi bani… Nici nu sună ok. Eu vreau să câştig şi m-aş bucura ca toată lumea să gândească la fel", a mai spus Olăroiu.  

Reclamă

Care erau idolii lui Olăroiu în tinereţe

Olăroiu are patroni miliardari în China, care i-au dat o primă uriaşă pentru primul titlu din istorie adus lui Jiangsu Suning. De mulţi bani crede că are nevoie şi sportul din România pentru a reveni la performanţele dinainte de Revoluţie.

"Ştiind că Mirel e antrenorul echipei naţionale, m-am tot gândit de ce fotbalul românesc a ajuns în situaţia asta. După părerea mea, cred că sportul în România nu e o prioritate. Când eram copil, mă uitam la meciurile naţionalei de handbal, cu Stîngă, cu Birtalan. Mă uitam la canotaj, rugby, mă uitam la orice. Sportul era o prioritate în societatea românescă. Cred că politicienii, oamenii din România au nevoie de sport. De unde să aibă resurse sportul românesc? Nu mai suntem ceea ce am fost, dar avem impresia că suntem. Cerem să fim la fel, dar pe ce bază?

În Ungaria cine a investit? Guvernul! Oamenii ăia se gândesc că sportul e un ambasador al ţării şi poate aduce un plus de imagine. Au înţeles mai bine decât noi ce trebuie făcut. Nu sunt în măsură să discut despre asta, pentru că nu sunt acolo de mult timp", este convins Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO
Suporter.as.ro • 20 mart., 20:53
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO! „Tricolorii” le recomandă tuturor românilor