Închide meniul

Calcă actuala generație pe urmele „Generației de aur”? Ilie Dumitrescu a dat verdictul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 8:46

Calcă actuala generație pe urmele „Generației de aur? Ilie Dumitrescu a dat verdictul

Ilie Dumitrescu a analizat echipa națională

Profimedia

Ilie Dumitrescu consideră că actuala generație nu este încă la maturitate și laudă selecția lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă gândeam la diferența dintre generații, cea de acum și a mea. Noi în 1994 aveam peste 25 de ani, cred că actuala generație nu a ajuns la maturitate.

Are potențial, dar va face performanță mai încolo. Dacă iei echipa de atunci, eu aveam 25 de ani, Răducioiu poate 24 de ani, eram cei mai tineri.

E păcat, poate întâlneam Suedia la baraj, era un test de maturitate. Această generație poate evolua pe același nucleu, cam asta e selecția în momentul de față„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Ilie Dumitrescu, laude pentru tricolori

Chiar dacă tricolorii nu au reușit să se impună în fața islandezilor, Ilie Dumitrescu a lăudat jocul prestat de tricolori.

Reclamă

Am trăit la intensitate maximă meciul, așteptam să cadă golul, am avut centrări, am avut șuturi, România nu a fost o echipă fără potență, a avut o exprimare bună, a lipsit golul. Am avut situații importante, jucătorii au încercat„, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Recomandări

România – Islanda 0-0
Tricolorii au șanse minime să meargă la Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și