Închide meniul

Calificarea României la EURO 2024, misiune imposibilă pentru Edi Iordănescu! Helmut Duckadam: „Nu reuşeşte să construiască! Are o situație ingrată!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 18:13

Calificarea României la EURO 2024, misiune imposibilă pentru Edi Iordănescu! Helmut Duckadam: „Nu reuşeşte să construiască! Are o situație ingrată!

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Hepta

  • Calificarea României la EURO 2024, misiune imposibilă pentru Edi Iordănescu
  • Anunţul categoric făcut de Helmut Duckadam

Helmut Duckadam e pesimist când vine vorba de viitorul echipei naţionale. „Eroul de la Sevilla” nu are încredere că Edi Iordănescu poate construi o naţională puternică, care să ajungă la EURO 2024. Fostul mare portar crede că minusul principal al selecţionerului este lotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După România – Grecia 0-1, Edi Iordănescu a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

Helmut Duckadam critică situaţia de la echipa naţională

„Din nou am realizat ca Boloni avea dreptate să refuze condițiile FRF. Edi are o situație ingrată cu același lot ca și Rădoi, jucători care mai mult nu joacă sau ies in evidență cu Mediaş sau Dinamo.
Nici Edi nu reușește să construiască. Trebuie reanalizat acest contract și FRF să înțeleagă că Liga Națiunilor ar trebui să fie un moment de care să profităm să formăm o echipă cu șanse la un European. Dacă nu, vom rata iar cu brio”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit radiogoldfm.ro.

Valeriu Iftime îl face praf pe Edi Iordănescu: ”În proporție de 80% ești sortit eșecului!”

Valeriu Iftime contestă vehement numirea lui Edi Iordănescu la echipa națională. Patronul lui FC Botoșani crede că actualul selecționer are șanse infime să califice România la EURO 2024.

Reclamă

„Am văzut prima repriză din meciul cu Grecia și am văzut că nu s-a schimbat nimic. Nu e vorba doar de rezultatul în sine, ci de joc. Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii. Dar eu nu cred că selecționerul actual poate face ceva la națională! Nu critic pe nimeni, e doar poziția mea. Uitați-vă unde joacă fotbaliștii noștri în străinătate…doar la echipe mici! Ce să mai vorbim despre campionatul nostru intern, ruinat de greșeli de arbitraj și simulări.

E greu pentru mine să fac comparații. Nu vreau să mi-l fac dușman pe Iordănescu. Dar la națională trebuie experiență, rutină, trebuie să ai oameni care au trăit multe în fotbal. A veni acum pe banca naționalei e un sacrificu. În proporție de 80% ești sortit eșecului! El n-are nicio treabă cu echipa națională, n-are experiență, plus că n-are materialul care trebuie”, a răbufnit Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”