Închide meniul

Câte bilete s-au vândut la Columbia – România! Românii vor lua „cu asalt” Wanda Metropolitano

Viviana Moraru Publicat: 26 martie 2024, 17:16

Reclamă
Câte bilete s-au vândut la Columbia – România! Românii vor lua „cu asalt Wanda Metropolitano

Câte bilete s-au vândut la Columbia - România

Fanii României, în timpul unui meci/ Profimedia

FRF a anunţat câte bilete s-au vândut la duelul amical dintre Columbia şi România. Românii vor lua cu asalt stadionul lui Atletico Madrid, Wanda Metropolitano, fiind vândute deja aproape 35.000 de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amicalul de senzaţie dintre Columbia şi România va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

Câte bilete s-au vândut la Columbia – România

Conform FRF.ro, aproximativ 35.000 de bilete s-au vândut pentru meciul amical România-Columbia, de marţi seară, de la Madrid. Numărul românilor care şi-au achiziţionat tichete a trecut de 15.000.

În anunţul făcut, se menţionează faptul că fanii îşi pot achiziţiona bilete până la ora de start a meciului, 21:30, deoarece casele de bilete de la arena Wanda Metropolitano vor fi deschise până la acea oră.

În prima parte a zilei, „tricolorii” au efectuat o şedinţă de activare la hotel, sub supravegherea celor doi preparatori fizici, Cristian Dragotă şi Darius Hîmpea.

Reclamă

Pentru duelul de pe Wanda Metropolitano, Edi Iordănescu i-a lăsat în afara lotului pe Ştefan Târnovanu şi pe Adrian Rus. Marian Aioani şi Ionuţ Nedelcearu au revenit în lotul naţionalei, după ce nu au făcut parte din acesta la partida cu Irlanda de Nord.

Duelul cu Columbia este cel mai tare amical al României, înainte de participarea la EURO 2024. „Tricolorii” vor mai disputa două meciuri de pregătire în luna iunie, cu Bulgaria şi Liechtenstein.

Mesajul selecţionerului Edi Iordănescu pentru fanii români care vor veni să susţină naţionala la meciul cu Columbia

Mesajul selecţionerului Edi Iordănescu pentru fanii români care vor veni să susţină naţionala la meciul cu Columbia nu a întârziat să apară. Selecţionerul este convins că va fi un spectacol de zile mari în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r.: În tribune, tot un spectacol sud-american. Vor fi şi mulţi columbieni, pe lângă mulţi români. Practic, stadionul va fi oarecum în galben, că sunt şi culorile asemănătoare. Ne aşteptăm la un spectacol în tribune) Cu siguranţă. Face parte din frumuseţea fotbalului. Am văzut că au fost foarte mulţi columbieni şi la ultimul lor amical, cu Spania, pe care l-au câştigat. Au fost foarte activi.

Suntem siguri că şi românii noştri, în special cei care sunt departe de ţară, îşi mai alină din dorul pentru patrie fiind alături de echipa naţională.

Sperăm să le oferim momente bune, frumoase, ne dorim un rezultat pozitiv, pentru că şi noi avem un parcurs foarte bun.

Pentru mine este foarte important acest test. Cu siguranţă, chiar dacă întâlnim un adversar foarte valoros, vom testa lucruri în continuare”, a declarat selecţionerul Edi Iordănescu înainte de România – Columbia, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și