Închide meniul

Câte etape de suspendare a primit Valentin Mihăilă, după eliminarea din Israel – România! Anunţul de ultim moment al FRF

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 17:09

Reclamă
Câte etape de suspendare a primit Valentin Mihăilă, după eliminarea din Israel – România! Anunţul de ultim moment al FRF

Câte etape de suspendare a primit Valentin Mihăilă, după eliminarea din Israel - România

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

S-a aflat câte etape de suspendare a primit Valentin Mihăilă, după eliminarea suferită în partida dintre Israel şi România. FRF a făcut anunţul şi a dezvăluit că internaţionalul român a primit o singură etapă de suspendare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul care i-a asigurat României calificarea la EURO 2024, Valentin Mihăilă a văzut direct cartonaşul roşu. Internaţionalul român a fost sancţionat de arbitru, după ce a comis un fault foarte dur.

Câte etape de suspendare a primit Valentin Mihăilă, după eliminarea din Israel – România

Astfel, după ce a primit o singură etapă de suspendare, Valentin Mihăilă va putea juca încă din primul meci al României de la EURO 2024, în cazul în care va fi convocat de Edi Iordănescu.

Mihăilă şi-a ispăşit deja pedeapsa dată de UEFA, după ce nu a jucat niciun minut în duelul cu Elveţia, din ultima etapă a preliminariiloe.

Comisia de Etică și Disciplină UEFA a anunțat azi decizia în ceea ce privește eliminarea lui Valentin Mihăilă în partida Israel – România, 1-2, disputată pe 18 noiembrie, la Felcsut, în Ungaria.

Reclamă

Vali Mihăilă și-a aflat sentința după ce a văzut cartonașul roșu în penultimul joc din preliminariile pentru EURO 2024. În minutul 84 al partidei cu Israel, Vali a văzut direct cartonașul roșu după un fault asupra lui Dor Turgeman.

Departamentul Juridic al FRF l-a sprijinit pe jucătorul Parmei la Comisia de Etică și Disciplină UEFA, sanctiunea dispusa fiind o suspendare de o singură etapă. Cum Valentin Mihăilă nu a fost utilizat în partida cu Elveția, ultima din preliminariile EURO, acesta va fi disponibil încă de la startul EURO 2024, în eventualitatea în care va fi convocat”, a anunţat FRF.ro.

Valentin Mihăilă, ridicat în slăvi după primul gol marcat pentru Parma în acest sezon

Valentin Mihăilă a fost ridicat în slăvi după primul gol marcat pentru Parma în acest sezon. Mihăilă a marcat în finalul nebun de meci cu Palermo, pe care Parma l-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă le-a luat ochii tuturor după ce a marcat pentru prima dată în acest sezon pentru Parma. Mihăilă a fost comparat imediat cu Dennis Man, cel care are un sezon de vis în Serie B. Are deja 6 goluri marcate în campionat pentru echipa lui Fabio Pecchia.

”Dacă poate fi o încurajare pentru el? Categoric. Mihăilă a preluat locul lui Man și a reușit să marcheze. Acest lucru e foarte important pentru un jucător și e un stimul suplimentar. Dimpotrivă, un jucător care nu înscrie e un pic reținut. Să sperăm că e primul gol dintr-o serie lungă începând cu meciul următor. Dar, repet, în general, toți jucătorii îi plătesc încrederea lui Pecchia”, a spus Massimo Susic pentru parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și