Închide meniul

Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 16:50

Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: E imposibil!”

Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.

Colaj cu Florin Prunea și echipa națională / Hepta - Profimedia

Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Fostul mare portar a vorbit despre situația României, după amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul amical din luna martie, România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, pe Arena Națională. A doua partidă din această acțiune a fost cu selecționata din Columbia, încheiată cu victoria sud-americanilor, scor 3-2. Duelul s-a jucat la Madrid și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024

Florin Prunea și-a prezentat lotul ideal pentru turneul final din această vară, care va avea loc în Germania. Acesta ar renunța la anumiți fotbaliști, care au fost convocați recent de Edi Iordănescu. Este vorba despre: Alex Cicâldău, Adrian Șut, Florin Tănase sau George Pușcaș.

De asemenea, un alt jucător pe care nu l-ar lua la EURO este Vlad Chiricheș. Chiar dacă înainte de accidentare era căpitanul echipei naționale, Florin Prunea este de părere că jucătorul de la FCSB nu are ce căuta la acest turneu final.

”(n.r. Despre Vlad Chiricheș) Din punctul meu de vedere, este imposibil. Jos pălăria pentru el, e un exemplu, dar acum nu poate să fie la un turneu final.

Reclamă

Cicâldău mi se pare absent din acest grup, parcă e prea cuminte pentru ce e nevoie la mijlocul terenului”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Iată lotul pe care Florin Prunea s-ar baza la EURO 2024:

Portari: Horațiu Moldovan, Florin Niță, Ștefan Târnovanu

Reclamă 4 / 0/3

Fundași: Andrei Rațiu, Cristi Manea, Andrei Burcă, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Nicușor Bancu, Deian Sorescu

Mijlocași: Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Darius Olaru, Marius Marin, Vladimir Screciu, Olimpiu Moruțan

Atacanți: Dennis Man, Ianis Hagi, Denis Alibec, Denis Drăguș, Valentin Mihăilă, Florinel Coman

România a fost repartizată în Grupa E a turneului final din Germania, alături de Belgia, Slovacia și de Ucraina, care a obținut calificarea după ce a câștigat barajul cu Islanda.

„Tricolorii” își vor începe aventura de la european împotriva Ucrainei, pe 17 iunie, de la ora 16:00. Urmează apoi duelul cu Belgia (22 iunie, de la 22:00), iar ultima partidă a grupei va fi cu Slovacia (26 iunie, de la 19:00).

Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024

Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024. Ianis Hagi, marcatorul primului gol al „tricolorilor” în meciul de pe Metropolitano cu Columbia, a fost remarcatul fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir este de părere că Ianis Hagi trebuie să fie titular la turneul final din Germania şi susţine că jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves este marele câştig al „tricolorilor” după amicalul cu Columbia:

Reclamă

„Surpriza plăcută e Ianis Hagi. El e adevăratul nostru câștig după acest meci. Voi vă dați seama că dacă el juca titular la Alaves ce jucător aveam noi la Euro? Dar, chiar și așa, s-a văzut și cu Columbia că a întrat Hagi pe teren.

S-a implicat foarte mult în joc și și-a asumat ultima pasă. A șutat de la distanță. A bătut bine fazele fixe. Nu ai cum să îl ții rezervă pe Ianis Hagi la Euro. Deși nu are 10 pe tricou, el e decarul nostru. Și am observat că Ianis a avut în jocul său acea răutate pozitivă, dar și o foame de fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și