Închide meniul

Ce pregăteşte Răzvan Burleanu după întâlnirea cu Răzvan Lucescu: „Voi putea spune mai multe în următoarele zile. Nu vreau să spun nimic acum”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 15:02

Ce pregăteşte Răzvan Burleanu după întâlnirea cu Răzvan Lucescu: „Voi putea spune mai multe în următoarele zile. Nu vreau să spun nimic acum

Atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu

Hepta

„Am avut o conversaţie amicală. Voi putea spune mai multe în următoarele zile. Nu vreau să spun nimic acum”, a spus Burleanu, citat de Metropolis 95.5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, mesaj clar după întâlnirea cu Burleanu

Dacă Burleanu a preferat să ofere o declaraţie misterioasă, de partea cealaltă, Răzvan Lucescu a avut un mesaj clar. „Mie nu îmi place să vorbesc despre timpul meu liber. Nu îmi place să vorbesc despre o cină pe care am luat-o cu persoane pe care le ştiu de mult timp. Nu este prima oară când se întâmplă asta.

Nu este nimic de spus. Nu e nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK şi am un contract cu clubul, pe 3 ani. Vreau să rămân aici. Nu ştiu cine a postat aceste fotografii, ce persoane bolnave au făcut aceste poze.

Nu există niciun fel de interes din partea mea. Ne-am mai văzut în acel restaurant şi nu au apărut alte discuţii. Nu am nimic de comentat (n.r. – legat de o ofertă). Sunt antrenorul lui PAOK”, a spun Lucescu, într-o conferinţă de presă.

Motivele pentru care Răzvan Lucescu nu poate redeveni selecționerul României

Chiar dacă şi-ar fi dorit să vină la naţionala României, Răzvan Lucescu s-ar fi lovit de două probleme: salariul și clauza de reziliere pe care Lucescu le are la PAOK.

Reclamă

Răzvan Lucescu are un salariu anual de 1.8 milioane de euro, unul imposibil de egalat de FRF. Mai mult, patronul Savvidis i-a pus și o clauză de 7 milioane de euro, pe care acesta ar urma s-o plătească în cazul în care pleacă de la PAOK.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și