Închide meniul

„Ce sfat îi daţi lui Edi, să rămână, să nu rămână?” Reacţia lui Anghel Iordănescu! „Tata Puiu” a spus şi ce îi reproşează lui Edi

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iulie 2024, 19:28

Reclamă
„Ce sfat îi daţi lui Edi, să rămână, să nu rămână? Reacţia lui Anghel Iordănescu! „Tata Puiu a spus şi ce îi reproşează lui Edi

"Tata Puiu" a spus ce îi reproşează lui Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu şi Edi Iordănescu / Hepta

„Tata Puiu” a spus ce îi reproşează lui Edi Iordănescu după EURO 2024. Anghel Iordănescu a dat un răspuns şi la întrebarea ce îi recomandă fiului său: să rămână sau nu la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a dezvăluit că i-a transmis fiului său că un selecţioner nu are voie să se aşeze pe bancă în timpul unui meci al României. Din punctul de vedere al lui Anghel Iordănescu, selecţionerul României trebuie să stea la marginea terenului şi să dea indicaţii pe tot parcursul meciului.

„Ce sfat îi daţi lui Edi, să rămână, să nu rămână?” Reacţia lui Anghel Iordănescu! „Tata Puiu” a spus şi ce îi reproşează lui Edi

„(n.r.: Ce sfat îi daţi lui Edi, să rămână, să nu rămână?) Vă spun sincer, am vorbit cu Edi şi astăzi, am vorbit cu Edi şi ieri. Din punctul meu de vedere, e o problemă pur personală, puneţi-i întrebarea lui direct.

Indiferent de decizia pe care ar lua-o, situaţia se prezintă complet diferit.

S-a încheiat o poveste frumoasă. Există o bază de plecare. Că va fi Edi, că va fi un alt antrenor, este clar că are un punct de plecare. Legat de Edi, ne-a garantat că ne va califica la EURO. A promis, a livrat. A făcut-o şi de pe primul loc din grupă.

Reclamă
Reclamă

A promis după aceea, şi vă spun sincer că eu am avut momentele mele de îndoială, a spus că vom merge în Germania şi ne vom califica (n.r.: din grupă). A făcut şi asta. Ce va fi de acum încolo, ţine de Federaţie şi de selecţioner să decidă viitorul echipei naţionale.

Să nu uităm că suntem un popor care se pricepe la fotbal şi avem foarte mulţi selecţioneri, inclusiv eu. Eu nu am făcut declaraţii. Am aşteptat finalul. Finalul este cel pe care îl ştiţi cu toţii. Le mulţumim acestor băieţi că ne-au dat demnitate şi mândrie.

Decizia e a lui şi a familiei lui”, a declarat Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Anghel Iordănescu: „Selecţionerul României nu are voie niciodată să se aşeze pe bancă”

Anghel Iordănescu a dezvăluit că i-a reproşat fiului său, Edi Iordănescu, faptul că se aşază, uneori, pe bancă în timpul meciurilor naţionalei. Anghel Iordănescu a spus că are, în total, 6 reproşuri să îi facă lui Edi Iordănescu după acest EURO 2024. Doar pe acesta l-a şi dezvăluit.

Un antrenor de echipa naţională, la nivelul echipei României, nu are voie niciodată să se aşeze pe bancă. Trebuie să fie în permanenţă lângă tuşă. Orice sfat al lui este extraordinar de binevenit în timpul meciului.

L-am văzut în multe situaţii că s-a mai aşezat pe bancă. Probabil să îşi tragă sufletul sau să bea o gură de apă. Nu ai voie să faci nici asta”.

Anghel Iordănescu: „Generaţia de Suflet a reuşit o performanţă mai mare decât Generaţia de Aur”

Anghel Iordănescu a făcut o declaraţie care ar putea declanşa multe reacţii din rândul Generaţiei de Aur. Selecţioner al României la Cupa Mondială 1994 şi 1998, Anghel Iordănescu e de părere că performanţa reuşită de tricolorii lui Edi Iordănescu este mai mare decât cea realizată de membrii Generaţiei de Aur.

Spuneţi-mi acum secundul lui Edi. Sunt ultimul dintre cei 3 secunzi ai lui.

Înainte de orice, aş vrea să fac anumite precizări. Nu îmi propun să fac o analiză tehnică, tactică. Aş vrea să îi felicit pe jucătorii echipei naţionale pentru ce au realizat. În mod special pentru această performanţă uriaşă.

Cea mai mare performanţă nu este această calificare, ci faptul că ne-a adus pe toţi în jurul echipei naţionale. A dus la unirea românilor de peste tot.

O să-i supăr pe Lăcătuş şi pe Florin Prunea, prin ce o să spun. Cred că Generaţia de Suflet, cum a numit-o selecţionerul, a reuşit o performanţă mai mare decât Generaţia de Aur (n.r.: datorită conexiunii cu întreaga Românie pe care a creat-o echipa naţională).

E prima oară când am văzut şi că media a fost aproape de echipa naţională.

Au fost nişte gladiatori (n.r: tricolorii), care au suferit şi au muncit. Din acest punct de vedere am făcut comparaţia între Generaţia de Suflet şi Generaţia de Aur”, a mai declarat Anghel Iordănescu pentru sursa citată.

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și