Închide meniul

Ce spune Adrian Mutu despre şansele României în preliminariile EURO 2024! Partida cu Andorra va fi exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, pe 25 martie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 martie 2023, 18:58

Ce spune Adrian Mutu despre şansele României în preliminariile EURO 2024! Partida cu Andorra va fi exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, pe 25 martie

Adrian Mutu, despre şansele României în duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024

Adrian Mutu / Antena Sport

Adrian Mutu a oferit declaraţii despre şansele României în preliminariile EURO 2024, înaintea partidei cu Andorra, meci care va fi exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, pe 25 martie. Tehnicianul Rapidului este convins că „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor avea viaţă grea în prima partidă din drumul spre turneul final, care va avea loc anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România se vede pe 25 martie, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY, dar şi în format live video, pe AS.ro!

Ce spune Adrian Mutu despre şansele României în preliminariile EURO 2024, înaintea partidei cu Andorra

Adrian Mutu a prefaţat primul duel al României din preliminariile EURO 2024, şi s-a declarat convins că echipa naţională nu va avea o misiune uşoară în meciul cu Andorra. „Briliantul” a mai declarat că pretenţiile fanilor „tricolorilor” sunt unele extrem de mari, în ciuda faptului că naţionala nu a mai avut rezultate notabile în ultimii ani.

Pe de altă parte, în privinţa celorlalte adversare ale României din grupa preliminară, antrenorul de la Rapid a declarat că echipa naţională se poate bate cu Israel şi Kosovo de la egal la egal.

Mutu a mai spus că „tricolorii” lui Edi Iordănescu trebuie să se impună clar în partidele în care sunt favoriţi „pe foaie”.

Reclamă

„Pretențiile noastre, ale românilor, întotdeauna sunt foarte mari, atunci când vine vorba despre echipa națională. Uităm, de fapt, rezultatele naționalei din ultimii ani. Trebuie să fim cumpătați.

Avem primul meci cu Andorra și vă spun din experiența mea că jucătorii lor sunt foarte bătăioși, o să vedeți. O să avem un meci greu, cu un joc, dur, murdar. O să avem un meci foarte greu.

Ar trebui să fim atenți și să ieșim învingători din partidele unde pe foaie suntem favoriți. Ne va fi greu dacă nici în aceste meciuri nu vom câștiga.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. dacă România e peste Israel și Kosovo) Suntem acolo. Nu știu, nu cred că suntem favoriți. Kosovo are un lot valoros, vedem unde joacă fotbaliștii lor în Europa. Israelul, de obicei, am fost peste ei și cred că și acum suntem”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Programul complet al meciurilor din preliminariile pentru Euro 2024

  • Andorra – România (25 martie, Antena 1)
  • România – Belarus (28 martie)
  • Kosovo – România (16 iunie, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie)
  • România – Israel (9 septembrie)
  • România – Kosovo (12 septembrie, Antena 1)
  • Belarus – România (12 octombrie, Antena 1)
  • România – Andorra (15 octombrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • România – Elveția (Antena 1)

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

  • Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
  • Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
  • Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
  • Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
  • Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
  • Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
  • Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
  • Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
  • Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
  • Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Primul meci al tricolorilor din preliminariile EURO 2024, Andorra – România, se va desfășura pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și