Închide meniul

Ce urmează după ce România – Norvegia a fost anulat! Anunţul făcut de UEFA şi reacţia FRF. Scenariul perfect pentru "tricolori"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2020, 20:28

Ce urmează după ce România – Norvegia a fost anulat! Anunţul făcut de UEFA şi reacţia FRF. Scenariul perfect pentru "tricolori"

Profimedia

România - Norvegia a fost anulat

Autorităţile din Norvegia au fost de neînduplecat. Nu au fost de acord ca naţionala să facă deplasarea în România, după ce în lotul nordicilor a fost confirmat un caz de coronavirus. UEFA a informat deja FRF că meciul de duminică seară nu se va mai juca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E o situație ciudată, deja mutăm fotbalul în alte zone. Nu e o mare bucurie, în niciun caz. Mult mai bine ar fi fost să câștigăm pe teren, dacă am fi putut. Nu știu ce s-ar fi întâmplat în România dacă ar fi fost aceeași situație, la ei a fost luată hotărârea de Ministerul Sănătății.

Probabil ei sunt mai drastici în gestionarea acestei crize. UEFA sau România nu au niciun fel de influență asupra acestei hotărâri, a fost luată doar de către autoritățile norvegiene”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport.

UEFA, noi precizări după ce România – Norvegia a fost anulat

După ce a informat Federaţia că partida a fost anulată, UEFA a venit cu noi precizări cu privire la ce ar putea urma.  Cel mai probabil, România va câștiga meciul la "masa verde".

"Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federația care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorți (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administrația UEFA”, se mai arată pe site-ul frf.ro

Reclamă

"E o situație inedită. Echipa noastra îşi vede de programul ei in continuare", a spus şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, conform sport.ro.

Anunţul făcut de FRF, după ce România – Norvegia s-a anulat

"UEFA ne-a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de  Comisia de Disciplină UEFA", a anunţat FRF. 

"E păcat. Sunt sigur că băieții ar fi avut o dorință mare de revanșă după meciul de tur. E păcat că mâine nu putem vedea această revanșă", a spus Cosmin Contra, fostul selecţioner, la finalul meciului cu Astra. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și