Închide meniul

„Cea mai frumoasă experienţă” Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024: „A fost o mare bucurie”

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2024, 16:28

Reclamă
„Cea mai frumoasă experienţă Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024: „A fost o mare bucurie

Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024: "A fost o mare bucurie"

Istvan Kovacs / Profimedia

Istvan Kovacs este mândru de naţionala României după EURO 2024. Tricolorii au ajuns până în optimi la turneul final din Germania şi au obţinut a doua victorie la Campionatul European, după o pauză de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă echipa naţioanlă, România a fost reprezentată şi de Istvan Kovacs şi de brigada sa, Vasile Marinescu şi Mihai Artene.

„Cea mai frumoasă experienţă” Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024: „A fost o mare bucurie”

După încheierea turneului final, Istvan Kovacs a vorbit despre experienţa sa de la EURO 2024, dar şi despre parcursul naţionalei. El a recunoscut că turneul din Germania a reprezentat cea mai frumoasă experienţă de până acum şi că a fost la meciul disputat de România împotriva Belgiei, acolo unde l-a impresionat atmosfera făcută de români:

„A fost o mare bucurie. Îmi aduc aminte de faptul că am participat ca spectator la meciul României de la Koln, în fața Belgiei, care deși a fost o înfrângere, meciul, toată atmosfera, dar și spectatorii ne-au făcut să ne simțim mândri că suntem români.

La EURO 2024 a fost cea mai frumoasă experiență de până acum. Au fost meciuri foarte intense la care au participat foarte mulți spectatori. Au fost stadioanele pline.

Reclamă
Reclamă 4

Organizarea a fost și ea excepțională. Am reprezentat România cu brio și cu mare mândrie și ne-am întors cu o experiență plăcută”, a declarat Istvan Kovacs, potrivit frf.ro.

Istvan Kovacs era sigur că naţionala României poate ieşi din grupe la EURO 2024

Arbitrul din Carei a felicitat naţionala României pentru parcursul de la EURO şi este convins că actuala generaţie poate aduce şi mai multe momente de bucurie în anii următori. De asemenea, el a reamintit faptul că s-a numărat printre cei care au avut încredere în lotul lui Edi Iordănescu, spunând încă din 2023 că România poate ieşi din grupe:

„În 2023 am dat un interviu în care am precizat că naționala României va ieși din grupe.

Reclamă

Iată că s-a întâmplat acest lucru. Ne-am bucurat enorm pentru reușitele lor.

Naționala asta va aduce foarte multe reușite și foarte multe momente de bucurie pentru mulți ani de acum încolo”, a mai spus Istvan Kovacs.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

18:04

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

17:43

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Toată lumea se aşteaptă la asta”

17:41

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

17:01

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie”

16:37

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și