Închide meniul

Cine este Ucraina U21, a doua adversară a României la Campionatul European de tineret

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2023, 14:33

Reclamă
Cine este Ucraina U21, a doua adversară a României la Campionatul European de tineret

Cine este Ucraina U21

Jucătorii Ucrainei U21, înaintea meciului cu Croaţia U21 / ProfiMedia

Cine este Ucraina U21, a doua adversară a României la Campionatul European de tineret. Echipa lui Emil Săndoi va disputa al doilea meci de la turneul final sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a început cu stângul turneul final pe care îl organizează alături de Georgia. În primul meci, contra Spaniei U21, „tricolorii” au pierdut fără drept de apel, scor 0-3.

Cine este Ucraina U21, a doua adversară a României la Campionatul European de tineret

Ucraina U21 este a doua adversară a României de la Campionatul European U21. Dacă elevii lui Emil Săndoi au pierdut primul meci, Ucraina impus cu 2-0 în faţa Croaţiei.

Jucătorii lui Ruslan Rotan s-au calificat la turneul final după ce au încheiat pe locul al doilea grupa de calificare, în spatele Franţei. Ei au mers la baraj şi s-au impus cu 5-3 la general în faţa Slovaciei, potrivit frf.ro.

Cu un lot cotat la 115 milioane de euro pe transfermarkt.com, cel mai bine cotat jucător din lotul Ucrainei U21 este Mykhaylo Mudryk, jucătorul lui Chelsea, cu o cotă de 50 de milioane de euro.

Reclamă

Echipa Ucrainei care a venit la Bucureşti are în lot doi jucători care au cucerit titlul mondial la U20 în 2019, Danylo Sikan și Oleksiy Kashchuk. Cea mai bună performanţă a Ucrainei la Campionatul European U21 rămâne locul 2 din 2006.

Lotul Ucrainei:

Emil Săndoi a reacționat, după România U21 – Spania U21 0-3. Ce l-a nemulțumit pe selecționerul micilor tricolori

Selecționerul naționalei U21, Emil Săndoi, a declarat, la finalul partidei, că este îngrijorat din cauza lipsei de personalitate pe care jucătorii au arătat-o în partida de pe stadionul Steaua. Acesta dorește totuși să le ridice moralul fotbaliștilor, înaintea meciului cu Ucraina U21.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne doream și ne așteptam la mai mult. Sunt puțin îngrijorat. Am avut lipsă de personalitate, am avut mingea în posesie la primele două goluri. Ne-am grăbit, nu am avut control în anumite momente. Spania e o super echipă, a demonstrat asta astăzi.

În prima repriză și noi am ajuns aproape de poartă, dar din punct de vedere defensiv au închis bine culoarele. Dintr-o acțiune de contra-atac am primit primul gol. Am pierdut foarte ușor, dar Spania a demonstrat că e mai bună. A fost o presiune mare pe jucători. Poate și faptul că nu am jucat meciuri oficiale a fost o problemă. Trebuie să le ridicăm moralul jucătorilor, este un duș rece, dar peste 3 zile ne așteaptă o partidă care va fi și ea deosebit de grea.

Problema a fost această teamă pe care am avut-o în jocul de astăzi, atunci când a venit mingea la jucători, în unele situații de contra-atac, am luat cele mai proaste decizii”, a spus Emil Săndoi, la finalul partidei, pentru tvr.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și