Închide meniul

Ciprian Marica, convins că Gică Hagi trebuie să fie numit la naţionala României: „Este momentul să accepte o nouă provocare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2024, 19:08

Reclamă
Ciprian Marica, convins că Gică Hagi trebuie să fie numit la naţionala României: „Este momentul să accepte o nouă provocare!

Ciprian Marica, convins că Gică Hagi trebuie numit la naţionala României

Ciprian Marica şi Gică Hagi / Colaj Instagram/Profimediaimages

Ciprian Marica este convins că Gică Hagi trebuie să fie numit de Răzvan Burleanu la naţionala României. „Regele” ar putea să devină selecţionerul tricolorilor, după ce Edi Iordănescu a decis să nu îşi prelungească contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi este favorit să preia reprezentativa României după EURO 2024. Şi-ar fi găsit deja şi un înlocuitor la Farul. În cazul în care va accepta o posibilă ofertă de la FRF, Adi Mutu ar urma să devină antrenorul constănţenilor.

Ciprian Marica, convins că Gică Hagi trebuie să fie numit la naţionala României

Hagi trebuie şi să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni de la club, pentru a nu fi în conflict de interese. Acţionar minoritar la Farul, Ciprian Marica este convins că Hagi este varianta ideală pentru naţionala României.

Mă tot întrebaţi dacă Gică Hagi ar fi oportun pentru echipa naţională. Ei bine, părerea mea este DA! Este momentul ca Gică Hagi să accepte o nouă provocare. Este strict părerea mea. A ajuns la maturitatea necesară, la vârsta la care merită o nouă provocare.

A demonstrat că ştie să construiască şi să crească jucători şi să construiască o echipă. A lucrat cu marea majoritate a jucătorilor din actuala generaţie, ştie ce înseamnă echipa naţională cum nimeni nu ştie. Aşa că, dacă mă întrebaţi pe mine… da, aş spune că ar trebui să fie principala opţiune pentru echipa naţională de fotbal. Dacă va accepta, rămâne de văzut! Până la urmă, este Gică Hagi!„, a transmis Ciprian Marica într-o postare de pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi a mai fost selecţionerul României în urmă cu 23 de ani.

Răzvan Burleanu, anunţ despre Gică Hagi

Răzvan Burleanu a dezvăluit că Gică Hagi îşi pregăteşte plecarea de la Farul, dând astfel de înţeles că „Regele” e gata să accepte o nouă provocare. Preşedintele FRF a transmis că vor începe negocierile cu antrenorii propuşi pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu, după şedinţa Comisiei Tehnice.

(N.r. Despre Gică Hagi) Aşteptăm şedinţa de mâine, iar în funcţie de priorităţile stabilite, voi începe discuţiile, şi/sau alături de directorul tehnic, cu posibilii selecţioneri, în ordinea propusă de membrii comisiei tehnice. Orice variantă e posibilă. Am în minte un nume, dar nu pot să-l spun.

Reclamă

Nu vom accepta ca un antrenor să antreneze la echipa de club, dar nici nu vom plăti sume de bani ca antrenorul să iasă dintr-un anumit contract, mai ales când vorbim de un club din România.

Vă recomand să vedem decizia de mâine. Cunoaştem foarte bine interesul lui Gică Hagi de a ieşi din acţionariatul clubului. O ieşire pe care şi-a pregătit-o de mult timp, nu ştim dacă şi-a finalizat-o, nu ştim când şi-o va finaliza. O putem confirma, am discutat în trecut despre acest subiect, face parte dintr-o viziune comună.

Ne dorim să numim un selecţioner cât mai repede posibil, să aibă misiunea de a duce actualul lot la potenţialul maxim. Suntem sub presiunea faptului că peste trei săptămâni, avem un termen limită, să convocăm jucătorii străini. Sperăm ca această decizie să o luăm cât mai repede posibil. Avem nevoie de o perioadă de tranziţie, să organizăm întâlniri între Edi Iordănescu şi noul selecţioner, cum s-a întâmplat şi în trecut”, a declarat Răzvan Burleanu.

Ce a putut răspunde Gică Hagi când a fost întrebat direct dacă vrea să-i ia locul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei României

Gică Hagi a fost întrebat dacă vrea să îi ia locul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei României. „Regele” nu a oferit un răspuns direct, dar nici nu a refuzat ideea de a colabora cu Federaţia Română de Fotbal.

Ţinând cont că relaţiile dintre Hagi şi Burleanu sunt mult mai bune decât în ultimii ani, antrenorul Farului este printre primii pe lista Federaţiei după anunţul oficial făcut despre despărţirea de Edi Iordănescu. Tocmai de aceea, Hagi a preferat să ofere un răspuns misterios.

În seara asta vorbesc de Farul, sunt la conferinţa Farului. Vom vedea de mâine încolo ce se va întâmpla. O să auziţi probabil”, a spus Hagi, la conferinţa de presă de după Oţelul – Farul 0-0.

Logic era să rămână, ne-a surprins pe toţi. El ştie cel mai bine, nu putem vorbi din afară. Aşa gândeşte el şi trebuie ascultat foarte bine”, a mai spus Hagi.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Ştefănescu i-a umplut de cartonaşe pe adversari!

20:37

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor! Ce număr va purta la noua echipă

20:19

Secretarul general al ONU, apel către un armistiţiu în toate conflictele armate, pe durata Jocurilor Olimpice: „Să depună armele”

19:31

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și