Închide meniul

Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României: „Îmi pare rău că simte asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2024, 17:42

Reclamă
Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României: „Îmi pare rău că simte asta!

Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României

Ciprian Marica și Gică Hagi / Profimedia

Ciprian Marica a venit cu dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României. Acționarul minoritar al Farului a recunoscut că și-ar fi dorit ca Hagi să accepte postul de selecționer și să revină, după 23 de ani, la prima reprezentativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica este sigur că la Farul s-ar fi găsit soluții în cazul în care „Regele” ar fi renunțat la pachetul majoritar de acțiuni. Totuși, a pus decizia luată de Gică Hagi pe seama loialității față de club.

Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României

Eu speram ca Gică să meargă la echipa națională, sincer. Pentru el, în primul rând, simțeam că Gică are nevoie de o provocare. Îmi pare rău că simte că încă nu e momentul. Sunt convins că vor mai exista oportunități pentru Gică Hagi. Încă e tânăr, mai are timp.

Încă o dată, dă dovadă că e un om loial și consecvent în proiectele pe care le are. Așa este, a plecat la un drum, acum ceva timp. Și, totuși, vedem că nu vrea să se abată. Pe de-o parte îmi pare rău, pe de altă parte mă bucur că rămâne la Farul.

Nu știu care sunt motivele pentru care a ales asta. (n.r. crezi că problema a fost posibilitatea unui conflict de interese?) Nu cred că asta este problema. Sunt convins că s-ar fi găsit soluții. Dacă Gică ar fi vrut, ar fi găsit soluții la treaba asta”, a declarat Ciprian Marica pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul atacant al naționalei se așteaptă ca Răzvan Burleanu să aibă probleme în a găsi un selecționer. I-a și transmis un avertisment! În momentul de față, președintele FRF îi mai are pe lista scurtă pe Adi Mutu și Mirel Rădoi.

N-o să fie ușor Federației să aleagă un selecționer. Sunt mulți posibili antrenori. Mutu, care a mai fost la echipa națională și știe ce înseamnă să fii și selecționer, cu toate că știu de la el că i-ar fi plăcut să lucreze zi de zi. Mirel, despre care auzisem de la el că a plecat de la echipa națională pentru că vrea să antreneze zi de zi.

Marius Șumudică, care a obținut performanțe și a avut experiența asta internațională. (n.r. l-ai vedea pe Mircea Lucescu la națională?) Hai domne’! Nu cred că domnul Lucescu își dorește în momentul acesta. Aș vrea să ne uităm la niște variante mai realiste”, a mai spus Ciprian Marica.

Reclamă

Gică Hagi a refuzat oficial naționala României

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Hagi să dea răspunsul după meciul cu FC Botoșani, pierdut de Farul, „Regele” a anunțat că întâi de toate vrea să îl sune pe președintele FRF.

La o zi distanță, Hagi a emis un comunicat pe site-ul clubului Farul, prin care explică motivele care au dus la luare deciziei finale.

Dragi suporteri români, în urma discuțiilor din ultima perioadă, cu privire la dorința Federației Române de Fotbal de a fi noul selecționer al României, doresc să precizez următoarele:

– Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiții ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanța în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

– Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federației Române de Fotbal de a fi selecționerul echipei naționale.

– A fost cu siguranță una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naționala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

– Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !

Cu respect, Gheorghe Hagi„, se arată în comunicatul lui Hagi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

Petrolul – Rapid LIVE TEXT (22:00). Derby de foc pe Ilie Oană! Săpunaru, din nou rezervă. Echipele de start

20:14

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali: „E normal să se supere! Tricoul e greu la FCSB!”

20:07

„O mare realizare!” Cătălina Ponor, sfat pentru gimnastele calificate în finala pe echipe la Jocurile Olimpice 2024

20:00

LIVE SCOREUTA – U Cluj 0-0! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău

19:54

FotoDJ Barbara Butch a participat la „Cina cea de Taină” și acum a depus plângere la poliție. Drama prin care a ajuns să treacă

19:25

Mihai Stoichiță, întâlnire de „gradul 0” cu antrenorul care este favorit să devină selecționerul României! Se grăbesc negocierile

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și