Închide meniul

Ciprian Marica l-a contrazis pe Victor Pițurcă după ce a văzut grupa României din preliminariile EURO 2024: „Hai să nu visăm atât de departe!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 octombrie 2022, 17:34

Ciprian Marica l-a contrazis pe Victor Pițurcă după ce a văzut grupa României din preliminariile EURO 2024: „Hai să nu visăm atât de departe!

Ciprian Marica și Victor Pițurcă au opinii diferite, după ce au văzut grupa României

Ciprian Marica și Victor Pițurcă, în timpul unor interviuri / Hepta

Ciprian Marica l-a contrazis pe Victor Pițurcă după ce a văzut grupa României din preliminariile EURO 2024. Naționala lui Edi Iordănescu a fost repartizată în grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Cele mai tari dueluri ale „tricolorilor” vor fi transmise la Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă și Ciprian Marica au vorbit despre șansele de calificare la turneul final din Germania, după ce au aflat adversarele din preliminarii.

Ciprian Marica l-a contrazis pe Victor Pițurcă după ce a văzut grupa României din preliminariile EURO 2024

Fostul selecționer al României este extrem de optimist și spune că există șanse ca „tricolorii” lui Edi Iordănescu să încheie grupa chiar și pe primul loc, peste Elveția.

Victor Pițurcă a amintit de campania de calificare de la EURO 2008, pe vremea când se afla la cârma naționalei. În preliminariile respective, România a reușit să câștige grupa, depășind Olanda.

„Sigur, Elveția este pe un loc foarte sus în clasamentul FIFA, 15, are jucători de valoare, care joacă în campionate puternice, dar se poate câștiga și contra ei. Nici Elveția nu este o echipă chiar așa de temut.

Reclamă

Plecăm cu gândul de a ocupa primul sau al doilea loc, care duc automat la turneul final. Și eu disputam la un moment dat locul 1 cu Olanda și am reușit să îndeplinim acest vis. De ce nu ar gândi la fel cei care conduc în momentul de față?”, a spus Victor Pițurcă, pentru Pro Arena.

Marica rămâne cu picioarele pe pământ: „Locul 1? Hai să nu visăm atât de departe!”

În schimb, Ciprian Marica este mai rezervat în ceea ce privește șansele de calificare de pe primul loc. Fostul atacant spune că România a fost repartizată „într-o grupă accesibilă”, dar rămâne la părerea că va fi greu de trecut peste Elveția pentru a câștiga grupa.

„Sunt plăcut surprins să văd grupa asta, nici dacă o alegeam singuri nu puteam alege așa bine. E și norocos Edi Iordănescu, are o grupă accesibilă. Accesibilă, nu ușoară!

Reclamă 4 / 0/3

Locul 1? Hai să nu visăm atât de departe. Ar fi interesant să putem merge mai departe, nu contează că prindem locul 1 sau 2. Ideea este că avem șanse. Ne putem baza pe forța grupului, dacă individualități nu avem, și ne putem bate de la egal la egal cu aceste echipe care individual ne sunt net superioare.

Cu forța grupului, poți răsturna o buturugă mai mare decât tine, așa cum e cazul Elveției. Edi Iordănescu a avut noroc, șansă, la tragerea la sorți. Sper să ducă campania până la final și ca jucătorii să fie conștienți că au ajuns la maturitate și trebuie să arate mai mult”, a declarat și Ciprian Marica.

Cum arăta ”programul greșit” din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024

Gafe în lanţ ale UEFA după tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024. Forul continental a anunţat programul meciurilor din grupa României dar, la scurt timp după, le-a cerut oficialilor FRF să nu se bazeze pe el.

Astăzi, FRF a aflat de la UEFA că programul meciurilor rămâne neschimbat. Totuşi, problemele erau în privinţa orelor de disputare ale partidelor, care erau eronate. Ordinea meciurilor va fi aceeaşi.

În condiţiile date, reprezentativa tricoloră va lua startul, în grupa I, tot în Andorra. După, România primeşte vizita naţionalei Belarusului.

25 martie 2023

  • ora 18:00 | Belarus – Elveția
  • ora 20:45 | Andorra – ROMÂNIA, Israel – Kosovo

28 martie 2023

Reclamă

16 iunie 2023

19 iunie 2023

9 septembrie 2023

12 septembrie 2023

12 octombrie 2023

15 octombrie 2023

18 noiembrie 2023

21 noiembrie 2023

Recomandări
  • Ciprian Marica l-a contrazis pe Victor Pițurcă după ce a văzut grupa României din preliminariile EURO 2024
  • „Hai să nu visăm atât de departe!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și