Închide meniul

Ciprian Marica râde de Răzvan Burleanu. „A reușit atâtea la FRF, i-a ieșit mai bine decât spera!” Avertisment în privința lui Dan Petrescu

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2021, 18:59

Reclamă
Ciprian Marica râde de Răzvan Burleanu. „A reușit atâtea la FRF, i-a ieșit mai bine decât spera! Avertisment în privința lui Dan Petrescu

Ciprian Marica, în sală

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

De-a lungul mandatului său, început în urmă cu 8 ani, Burleanu a fost criticat pentru că România s-a calificat la un singur turneu final, Euro 2016, ratând Mondialul din 2018, Euro 2020 și Mondialul din 2022. Acum, șeful FRF trebuie să găsească un nou selecționer, după ce Mirel Rădoi a plecat la finalul lunii noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica l-a ironizat pe Răzvan Burleanu

Până acum, Burleanu a negociat cu multe nume mari, precum Gică Hagi sau Dan Petrescu, dar multă lume a spus că șeful FRF a făcut aceste demersuri doar de fațadă.

„Sper ca de această dată Comisia Tehnică, pentru că președintele nu își asumă, să fie mai inspirată în alegerea selecționerului. Am înțeles că atunci când e vorba de ales, nu se bagă sau nu își asumă responsabilitatea.

Răzvan Burleanu a reușit atât la Federația Română de Fotbal, încât sper ca de această dată să îi iasă. Eu cred că i-a ieșit mai bine decât spera, rămâne de văzut la alegerea pe care o vor face. Ținând cont de relația bună dintre CFR Cluj și Federație, mă aștept să fie Dan Petrescu, pentru că, repet, lucrurile s-ar putea rezolva cel mai ușor”, a spus Ciprian Marica, prezent la Baza Voința.

Ciprian Marica: „Ștergem cu buretele tot ce a făcut Rădoi”

Când a plecat de la națională, Mirel Rădoi a declarat că urmașul său trebuie să aibă aceeași filosofie de joc, ca să nu-i bulverseze de tot pe jucători. Dan Petrescu e fix opusul lui Rădoi, care preferă un fotbal ofensiv, în timp ce „Bursucul” e un iubitor al jocului defensiv. Ciprian Marica e de părere că o schimbare bruscă la echipa națională va duce la rezultate sub așteptări.

Reclamă

„Ar mai fi un aspect, vorbeam și îl ascultam pe Mirel Rădoi după mandatul său, spunând că așteaptă sau speră să vină un antrenor care să continue munca pe care el a făcut-o la echipa națională. Dacă vine Dan Petrescu, ștergem tot cu buretele, un alt tip de antrenor, cu un alt tip de filosofie, o altă mentalitate, e greu de crezut că vom putea beneficia de toată munca lui Mirel de până acum

CFR se va slăbi puțin, cu Dan Petrescu la cârmă, CFR avea titlul garantat, să spunem așa. E o decizie grea pentru el, nu e ușor să alegi echipa națională astăzi, ținând cont circumstanțele, așteptările, că totuși, avem atâția ani de când nu ne-am mai calificat la un Mondial, chiar și un European. Nu e o decizie ușoară, dar cu siguranță, pentru Federația Română de Fotbal ar fi cea mai bună soluție”, a mai spus Ciprian Marica.

20 decembrie e data la care Răzvan Burleanu trebuie să-i dea răspunsul final lui Răzvan Burleanu și să se decidă dacă va fi sau nu noul selecționer al României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și