Închide meniul

Claudiu Keşeru, mesaj direct pentru Edi Iordănescu: „Am pielea de găină când vorbesc despre asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2022, 21:33

Claudiu Keşeru, mesaj direct pentru Edi Iordănescu: „Am pielea de găină când vorbesc despre asta!

Claudiu Keşeru nu se va retrage de la echipa naţională

Hepta

  • Claudiu Keşeru, mesaj direct pentru Edi Iordănescu
  • Atacantul de la UTA aşteaptă o convocare

Claudiu Keşeru, mesaj direct pentru Edi Iordănescu. Atacantul celor de la UTA a anunţat că el nu se va retrage de la echipa naţională şi aşteaptă să fie convocat de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru va răspunde afirmativ dacă Edi Iordănescu va decide să îl cheme la echipa naţională. Alin Toşca, dar şi Alexandru Mitriţă, sunt jucătorii care au decis să se concentreze doar pe activitatea de la echipa de club.

Claudiu Keşeru, mesaj direct pentru Edi Iordănescu

Am pielea de găină când vorbesc despre echipa națională. Eu nu mă voi retrage. Dacă Edi (n.red. Iordănescu) va considera că pot aduce un plus din punct de vedere motivațional, cu siguranță voi fi acolo.

Reclamă

Nu aș vrea să reacționez ca majoritatea, agresiv, la adresa jucătorilor. Am simțit exact dificultatea când toți adversarii mici din trecut au ajuns la un nivel de pregătire foarte bun. Probabil și România a regresat față de rezultatele de la sfârșitul anilor 90, începutul anilor 2000. S-a ajuns la o balanță. Am simțit și eu tristețe, dar cred că și jucătorii de la nivelul lotului au simțit aceeași tristețe.

Refuz să cred că rezultatele reflectă valoarea fotbalistului român. Nu e vorba de un jucător, e vorba de o echipă. Poate acolo avem marja de progresie cea mai mare.

Reclamă

Momentul în care toată lumea va da dovadă de determinare, concentrare și sacrificiu, atunci vom vedea o echipă națională atractivă, cu care suporterul român se va asocia pentru că talent avem”, a declarat Claudiu Keșeru la digisport.ro.

Alex Mitriţă renunţă la echipa naţională! L-a anunţat pe Edi Iordănescu că refuză viitoarele convocări

Alex Mitriţă a luat o decizie drastică şi renunţă la echipa naţională. Atacantul de 27 de ani este hotărât să nu mai accepte nicio convocare la prima reprezentativă a României.

Prezent la meciurile din UEFA Nations League, Mitriţă a jucat 25 de minute în eşecul din Muntenegru, scor 0-2. După, nu a mai intrat niciun minut pe teren. Mai mult, fostul vârf al Universităţii Craiova nici nu a prins lotul de 23 de jucători în Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

Revoltat, Mitriţă i-ar fi anunţat pe oamenii din staff-ul lui Edi Iordănescu că nu mai are de gând să vină la echipa naţională, anunţă prosport.ro. Decizia este cel puţin surprinzătoare.

Mitriţă are 3 goluri în cele 18 selecţii la echipa naţională. A fost debutat în urmă cu patru ani, de Cosmin Contra.

Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin

Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, după ce a luat decizia de a se retrage de la echipa naţională a României.

„Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze. Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, a spus Vochin, citat de orangesport.ro.

Mitriţă a jucat sub formă de împrumut, sezonul trecut, la PAOK Salonic. Răzvan Lucescu l-a titularizat în 13 meciuri. Un singur gol a înscris Alex Mitriţă în Grecia. Se întoarce la echipa care l-a cumpărat în 2019 de la Craiova, New York City.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF