Închide meniul

Conflict între Cosmin Contra și Ionuț Radu. Declarație tare a portarului. ”Pentru binele meu și al domnului Contra prefer să nu vorbesc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2020, 15:34

Conflict între Cosmin Contra și Ionuț Radu. Declarație tare a portarului. ”Pentru binele meu și al domnului Contra prefer să nu vorbesc”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuț Radu, scandal cu Cosmin Contra

Chiar dacă a evitat să spună dacă a existat un scandal între cei doi, portarul Parmei a lăsat loc de interpretări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu: Pentru binele meu și al domnului Contra prefer să nu vorbesc

”Sunt multe de spus despre asta. Pentru binele meu și al domnului Contra prefer să nu vorbesc despre acest lucru, dar nu a fost niciun conflict, nu a fost nimic.

Pentru binele meu și al domnului Contra, prefer să nu discut despre acest subiect, pentru că nu este ok. Nu știu dacă pot fi un lider și la echipa mare, nu am cum să răspund la întrebarea asta pentru că nu prea am fost pe acolo”, a spus Radu, pentru Digi Sport

Totuși, lucrurile se pot schimba în bine pentru Radu, după ce Mirel Rădoi a devenit selecționer. Cei doi au scris istorie cu naționala mică, pe care au calificat-o la Jocurile Olimpice.

”Am vorbit cu Mister la telefon, m-a sunat să mă întrebe cum sunt”, a adăugat Ionuț Radu, portarul cotat de transfermarkt.de la 9.5 milioane de euro. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și