Închide meniul

Conflictul generaţiilor! Cosmin Contra şi Ionuţ Radu, în război: "Sper să fie o învăţătură de minte pentru el"

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 7:45

Conflictul generaţiilor! Cosmin Contra şi Ionuţ Radu, în război: "Sper să fie o învăţătură de minte pentru el"

Hepta

Cosmin Contra şi Ionuţ Radu au avut un conflict la naţională

  • Cosmin Contra a avut un conflict cu Ionuţ Radu
  • Portarul a fost selecţionat de şase ori la prima reprezentativă, dar n-a fost folosit
  • Radu vrea să devină cel mai bun portar din lume

Cu toate că a fost liderul vestiarului naţionalei de tineret la turneul de vis de  anul trecut, Radu nu a apucat să debuteze la prima reprezentativă. Cosmin Contra l-a convocat de şase ori în preliminariile pentru Euro 2020, însă nu l-a titularizat nici măcar în meciurile cu adversarii mai slab cotaţi, precum Malta sau Insulele Feroe. La ultimele două partide din mandatul lui Contra, cu Suedia (0-2) şi Spania (0-5), Radu nu a mai prins lotul, din cauza unui conflict cu fostul selecţioner. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ionuţ Radu cred că poate să fie viitorul echipei naţionale, aşa că mai bine nu vorbesc. Cred că mai mult spre binele lui ar fi ca lucrurile să rămână cum au fost. Sper că această chestie să fie o învăţătură de minte mai ales pentru el", a declarat Contra pentru Gazeta Sporturilor.  

Ionuţ Radu vrea să fie cel mai bun din lume

Ionuţ Radu a împlinit pe 28 mai vârsta de 23 de ani. Portarul şi-a pus o dorinţă specială: vrea să fie cel mai bun din lume. Radu este sub contract cu Inter, care l-a împrumutat la Parma până la finalul acestui sezon. 

Reclamă

"Ăsta e obiectivul meu: să fiu printre cei mai buni, să muncesc şi să fiu printre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun din lume! Că va fi Inter, că va fi altă echipă, un fotbalist trebuie să se adapteze la orice provocare. Niciodată nu se ştie ce va fi în fotbal.

Eu am crescut la Inter şi îi datorez foarte mult Interului pentru ce am, pentru ce sunt şi aş vrea să răsplătesc tot ce mi-au dat ei mie", a spus Radu pentru AntenaSport.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”