Închide meniul

Constantin Budescu a slăbit şi „fratele” Denis Alibec i-a cerut regimul! „Prea de tot! Îmi dă o motivaţie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 13:35

Constantin Budescu a slăbit şi „fratele Denis Alibec i-a cerut regimul! „Prea de tot! Îmi dă o motivaţie

Hepta

Constantin Budescu a slăbit şi "fratele" Denis Alibec i-a cerut regimul

”Am vorbit cu Budescu. Era bucuros că vine acasă, dar mai durează până vine. Îmi dă o motivație când am văzut cât a slăbit. Trebuie să îi cer și eu regimul. Prea de tot!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a slăbit, iar Denis Alibec vrea să îi calce pe urmă

Mă simt destul de bine, mai am de recuperat, dar cred că sunt la 70% și prin pregătire și jocuri o să îmi revin. M-am dus acolo să joc și să dau jocuri și sper să ajung mai sus, la primele trei, sau să prind un nou transfer”, a spus Alibec, într-un interviu acordat pentru FRF TV.

Denis Alibec a ajuns deja la Mogoşoaia, unde se pregăteşte de meciurile amicale cu Georgia şi Anglia. Budescu mai are o etapă de disputa cu Damac, în Arabia Saudită.

”Sunt aici să dau totul pentru națională. La meciul cu Islanda, am avut și mulți accidentați, au fost mai multe probleme. Să sperăm că ne revenim acum. Îmi pare rău pentru că am fi putut câștiga acel meci și poate eram și noi acum la Euro. Sperăm să îi batem și să ne luăm revanșa. Trebuie să câștigăm pentru a ne recăpăta moralul.

În ultimele meciuri am jucat bine, m-am uitat la ele, am avut ghinion că nu am reușit să câștigăm în Armenia, dar cu siguranță vom face meciuri mult mai bine în viitor. Părerea mea este că e un dezavantaj pentru noi că au câștigat în Germania, dar cu siguranță suntem o echipă mai bună decât ei. În mai multe echipe din Liga 1, se copiază stilul echipelor din afară, cu nouă fals și cu extreme în loc de vârf și cred că din această cauză nu mai avem atacanți”, a mai spus Alibec.

Reclamă

Mirel Rădoi a rămas fără unul dintre titulari!

Andrei Burcă s-a accidentat înaintea amicalului de lux cu Anglia. Iulian Cristea a fost convocat de selecţioner. Selecţionerul îl pierduse deja pe Bancu, înlocuit cu Camora.

„În urma unei accidentări suferite de Andrei Burcă la antrenamentul de azi, a fost convocat de urgență și fundașul Iulian Cristea (FCSB). Andrei rămâne în continuare la lot, pentru investigații suplimentare”, este mesajul transmis de FRF.

După ce Cristea a fost chemat în locul lui Burcă, FCSB a ajuns să aibă 5 reprezentanţi la lot pentru meciurile cu Georgia şi Anglia.

Reclamă 4 / 0/3
  • Portari: Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);
  • Fundaşi: Ionuţ Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheş (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo Bucureşti, 0/0), Tiberiu Căpuşă (Chindia Târgovişte 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 3/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0);
  • Mijlocaşi: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoţia, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluţă (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruţan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);
  • Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0)
Recomandări
  • Constantin Budescu şi Denis Alibec, convocaţi de Mirel Rădoi
  • Constantin Budescu a slăbit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și