Închide meniul

Cornel Dinu a surprins după România – Andorra 4-0: „A fost cel mai interesant joc al naționalei din istoria sa”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2023, 15:41

Reclamă
Cornel Dinu a surprins după România – Andorra 4-0: „A fost cel mai interesant joc al naționalei din istoria sa

Cornel Dinu a surprins după România - Andorra 4-0

Cornel Dinu, în timpul unui eveniment - Hepta

Cornel Dinu a făcut o declaraţie interesantă după România – Andorra 4-0. Prezenţa celor peste 20.000 de copii pe Arena Naţională l-a impresionat pe Mister. „A fost cel mai interesant joc al naționalei din istoria sa”, a exclamat Procurorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o seară magnifică. Dacă stai să te gândești că din punctul meu de vedere, poate o să te surprindă, a fost cel mai interesant joc al naționalei din istoria sa.

Cornel Dinu a surprins după România – Andorra 4-0

Un mare dram de speranță, în atașament, în patriotism, l-au dat cei 22.000 de copii. Aici este meritul Federației dacă au organizat acest lucru, au fost pe stadion și au încurajat echipa națională. De o manieră nu numai decentă, dar cu un atașament patriotic care nouă ne-a lipsit. Pe mine m-a emoționat de maniera în care să spun că a fost unul din cele mai interesante jocuri ale echipei naționale.

Prezența acestor tineri și comportamentul lor au fost extraordinare. Ceea ce denotă că gena poporului este încă curată. Este stricată de fel și fel de misiuni din afară de educație modernă care sunt niște tâmpenii, care îndepărtează de școala adevărată. Suporterii aceștia, ideea a fost foarte bună să aducă copii, iarcomportamentul lor mi-a dat o speranță fantastică că acest popor nu este încă pierdut cu modernismul acesta care ne atacă sub forme distructive.

Mi-au făcut o bucurie extraordinară. Vocile acelea curate, sufletele acelea curate au fost o binefacere pentru ceea ce înseamnă reflecția de a se întoarce la binele comportamental național care ne-a caracterizat”, a spus Dinu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, verdict despre calificarea României la EURO 2024

Gigi Becali a oferit un verdict sumbru despre calificarea României la EURO 2024. Chiar dacă tricolorii sunt pe primul loc în Grupa I, patronul de la FCSB continuă războiul cu Edi Iordănescu şi nu crede că vom ajunge la anul, la competiţia din Germania.

România a spulberat Andorra, în timp ce Belarus a produs surpriza în Elveţia, unde a scos un egal nesperat, 3-3. Becali crede că România poate pierde ambele meciuri rămase din grupă, cu Israel şi Elveţia, ceea ce ar însemna un dezastru pentru noi.

„Eu am zis că de pe locul 1 trebuia să ne calificăm. Dar, dacă minciuna și dreptatea nu sunt… O să ne bată și Israel și Elveția și la revedere! Se duce calificarea.

Reclamă 4 / 0/3

De ce să fiu patriot? Nu mă interesează! Când există nedreptate și minciună, nu mă interesează! Ca să nu fiu împotriva echipei, mai bine nu mă uit. De ce să fiu împotriva echipei naționale?”, a spus Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B Vezi toate știrile
Citește și