Închide meniul

Cornel Dinu i-a găsit atacant lui Mirel Rădoi! "E un jucător complet, are dribiling, şut, calitate fizică, simţ tactic"

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2020, 6:09

Reclamă
Cornel Dinu i-a găsit atacant lui Mirel Rădoi! "E un jucător complet, are dribiling, şut, calitate fizică, simţ tactic"

Sport Pictures via Hepta

Cornel Dinu propune un jucător la echipa naţională

”Să ne aducem aminte, că acum un an de zile, ne gândeam că este o soluţie pentru echipa naţională. Cardoso mi se pare un jucător complet, de calitate fizică, un fotbalist de atac, cu multe calităţi. Are dribling, şut, calitate fizică, simţ tactic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se vede că între raţiune şi execuţie există o legătură. O combinaţie interesantă între Dumitru, mare Sfânt, şi Cardoso, probabil după tată. Dacă tot ne gândim la jucători naturalizaţi, nu ştiu exact care e situaţia lui, dar dacă are şi cetăţenie, cred că merită luat în calcul şi Mitică Cardoso”, a spus Dinu, la Telekom Sport.  

Dumitru Cardoso, 6 goluri în acest sezon

Atacantul de 29 de ani cotat la 500.000 de euro a marcat deja 6 goluri pentru medieşeni şi se cere şi el la echipa naţională. 

"Normal că mă gândesc la echipa națională. Poate nu a ajuns momentul, dar muncesc pentru asta!", a declarat Cardoso la finalul partidei de la Arad.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și