Închide meniul

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare”

Dan Roșu Publicat: 24 iunie 2024, 8:15

Reclamă
Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare

Cornel Dinu, radical după Belgia - România 2-0

Cornel Dinu, în timpul unui meci - Hepta

Cornel Dinu a avut un discurs radical la 24 de ore după Belgia – România 2-0, meci în care „Diavolii Roşii” ne-au fost superiori la aproape toate capitolele. Scorul putea fi unul catastrofal pentru tricolori, dacă adversarii nu se jucau cu şansele apărute pe final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, România are şanse mari în continuare de calificare, chiar şi dacă va pierde duelul cu Slovacia. Are nevoie ca Belgia să o bată pe Ucraina, fiind şi la mâna rezultatelor din celelalte grupe.

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0

„Meciul cu Belgia a fost unul firesc, ne-a arătat niște date înfiorătoare. Belgienii au avut peste 70 la sută posesie în prima repriză!

În partea a doua noi am mai echilibrat, dar, per total, 17-3 a fost raportul ocaziilor pentru belgieni!

Au dominat clar, au controlat totul, în orice caz au fost net superiori. Iar De Bruyne și Lukaku sunt un cuplu… Greu de oprit”, a spus Cornel Dinu, citat de sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024

După meciurile de duminică seară s-a aflat clasamentul final al Grupei A de la EURO 2024. Elveția și Germania au remizat, în timp ce Ungaria a învins, în mod dramatic, Scoția, și a obținut locul al 3-lea.

În optimile turneului final se califică, pe lângă primele 2 formații din fiecare grupă, primele 4 echipe de pe locurile 3, din cele 6 grupe, în ordinea punctelor și a golaverajului.

Astfel, Ungaria fiind pe poziția a 3-a, cu 3 puncte e, momentan, sub tricolori într-un eventual clasament, dat fiind faptul că România are un golaveraj pozitiv, de +1, iar ungurii au -3. Totuși, acest lucru se poate schimba în cazul în care echipa națională va pierde partida cu Slovacia, la o diferență ce ar face un golaveraj mai slab decât al maghiarilor.

Reclamă

Pentru a fi siguri de calificare, și în cazul în care tricolorii rămân cu 3 puncte, aceștia au nevoie, acum, și de alte rezultate favorabile.

România poate primi un ajutor uriaş şi din Grupa C de la EURO 2024, acolo unde orice rezultat de egalitate înseamnă că echipa clasată pe locul 3 nu poate avea mai mult de trei puncte.

De asemenea, un alt lucru deosebit de important este ca Ucraina să nu o învingă pe Belgia, în cazul în care România va fi învinsă de Slovacia. În acest caz, tricolorii vor încheia grupa pe ultimul loc și vor fi eliminați de la turneul final.

Însă, de notat este faptul că România se poate califica direct, de pe una dintre primele două poziții ale grupei, în cazul în care obțin un rezultat pozitiv cu Slovacia.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și