Închide meniul

Cosmin Olăroiu a avut discuţii cu FRF pentru preluarea naţionalei. „N-am ajuns la negociere”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2021, 19:04

Cosmin Olăroiu a avut discuţii cu FRF pentru preluarea naţionalei. „N-am ajuns la negociere

Cosmin Olăroiu a avut discuţii cu FRF pentru preluarea naţionalei

Profimediaimages

„S-a discutat doar la nivel general, n-am ajuns la negociere, pentru că au fost momente în care eu aveam contract și clubul respectiv nu a vrut să audă de o despărțire”, a spus Olăroiu, citat de playsport.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, sfaturi pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi este selecţionerul României, la 40 de ani. El a acceptat postul într-un moment dificil, având obiectiv calificarea tricolorilor la Euro 2020.

„Dacă nu riști, nu câștigi. Deci ascultă-mă, trebuia cineva să antreneze echipa națională, oricine ar fi antrenat echipa națională ar fi fost în aceeași situație cu Mirel, el și-a asumat o responsabilitate, își asumă, și are toată considerația mea pentru lucrul ăsta. El va găsi soluțiile, fotbalul românesc nu-i oferă prea multe soluții la momentul ăsta. Și asta nu e deloc un lucru bun, însă, părerea mea, e că el va veni cu soluții să facă ceea ce și-a propus. E un pic limitat din punct de vedere al jucătorilor, dar eu îl cunosc la fel de bine ca și tine, știm ce fel de om e…

E un antrenor tânăr care trebuie să evolueze. Și atunci, asumându-și acest lucru, îl va ajuta și pe el, și va ajuta și echipa națională care are nevoie să crească odată cu el. Eu dacă aș veni la echipa națională ar fi o meserie nouă pentru mine, o posibilitate nouă pentru mine de a face un lucru diferit, să fii selecționer nu e același lucru ca să fii antrenor, și aș fi probabil în aceeași situație ca el”, a mai spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu nu ia în calcul revenirea la FCSB

Pe de altă parte, chiar dacă este dorit de Peluza Nord la FCSB, Olăroiu nu ia în calcul o revenire la clubul condus de Gigi Becali.

Reclamă

„Păi ar mai putea lucra Gigi Becali cu mine? Cam asta e întrebarea… Nu știu dacă ar putea (n.r. – râde). Acum sincer, n-ai de unde să știi. Și să știi, am întâlnit de-a lungul vieții petrecute în fotbal fel și fel de președinți. Apoi, am experiența altor antrenor cu care am discutat și mi-au povestit fel și fel de chestii. Și președinții sunt, în general, more or less, cam aceeași peste tot.

Poate doar la cluburile mari care au un management care protejează într-un fel sau altul antrenorul, în relația cu președintele. Peste tot o să găsești președinți care fac tot felul de presiuni asupra antrenorilor. Adică viața noastră nu se rezumă numai la a antrena echipa, știi? Trebuie să ai un management cu presa, un management cu suporterii, cu conducerea clubului”, a mai spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu a reuşit performanţe importante pe banca lui FCSB. În 2006 a cucerit titlul şi Supercupa României. Pe lânga asta, el a fost la câteva minute de o finală a Cupei UEFA, tot în 2006, după celebrul retur de la Middlesbrough.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și