Închide meniul

Costel Gâlcă trage un semnal de alarmă înainte de Finlanda – România: „Suntem în lipsă acută de rezultate”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 septembrie 2022, 16:56

Costel Gâlcă trage un semnal de alarmă înainte de Finlanda – România: „Suntem în lipsă acută de rezultate

Costel Gâlcă anticipa dezastrul din Silkeborg - FCSB

Costel Gâlcă/ Profimedia

Costel Gâlcă trage un semnal de alarmă înainte de Finlanda – România. Fostul antrenor de la FCSB este de părere că echipa naţională are nevoie urgentă de un rezultat pozitiv, pentru a scăpa de ultimul loc din grupă. Partida „tricolorilor” cu nordicii este vineri, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut o singură victorie în actuala ediţie de Liga Naţiunilor. „Tricolorii” s-au impus chiar în faţa adversarei de vineri, pe teren propriu, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Nicuşor Bancu, partida desfăşurându-se pe arena din Giuleşti.

Costel Gâlcă trage un semnal de alarmă înainte de Finlanda – România

Costel Gâlcă este de părere că echipa naţională are nevoie de victorii, miza meciurilor din Liga Naţiunilor fiind importantă. Totodată, antrenorul susţine că nu ar fi o „tragedie” ca România să se afle în urna a treia pentru preliminariile Euro 2024, având în vedere rezultatele slabe înregistrate în acest an.

„Sunt niște meciuri cu miză pe care le ai în Liga Națiunilor. Nu mai stai să cauți jocuri amicale. Deocamdată trebuie să reconstruim echipa națională. Am tot încercat, au trecut mulți jucători pe aici. Trebuie să fie o strategie a fotbalului românesc. Suntem în lipsă acută de rezultate. În același timp, nu văd ca o tragedie să fim în urna a 3-a, ținând cont de ce rezultate am avut în ultimii ani”, a declarat Costel Gâlcă, pentru playsport.ro.

Totodată, Gâlcă a identificat motivul rezultatelor slabe înregistrate de România. Fostul antrenor de la FCSB nu îl consideră vinovat pe selecţionerul Edi Iordănescu, în cazul în care „tricolorii” nu se vor clasa pe primele două locuri din grupă la final. Totodată, Gâlcă este de părere că problema este la cei care se află la cârma fotbalului românesc.

Reclamă

„Ar trebui să fie dat mai mult timp antrenorului de la echipa națională sau ar trebui luați mai mulți jucători tineri, de perspectivă. Totuși, știm că la echipa națională vrem rezultate. Am încercat, dar degeaba. Nu știu dacă e vina antrenorului în cazul în care nu terminăm în primele două în grupa din Liga Națiunilor.

Poate să fie vorba și de strategia făcută de cei care conduc fotbalul românesc. Important este că trebuie să aleagă un selecționer care să aibă rezultate și, în același timp, să refacă rezultatele pe care le-am avut înainte: să fim o echipă competitivă, nu să jucăm la rezultat, cel puțin nu acum„, a mai spus Costel Gâlcă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Sfaturi pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România

Ionel Ganea i-a oferit sfaturi selecţionerului Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România. Meciul din grupa de Liga Naţiunilor va fi în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY, vineri, de la 21:45, cât şi în format LIVE VIDEO, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ionel Ganea nu este optimist în privinţa unui rezultat bun obţinut de naţioanal României în penultimul meci din Liga Naţiunilor. Cu toate acestea, fostul internaţional român i-a transmis selecţionerului un mesaj clar, acela de a antrena fără a se împiedica de alte detalii.

„Edi trebuie să nu filosofeze așa mult, pentru că noi fotbaliștii nu suntem cu școală multă sau educați pe la școli înalte. Mesajul trebuie să fie simplu și cât mai precis. Dar trebuie să îi antrenezi.

Sincer nu știu ce șanse mai avem! Noi vorbim dar nu mai avem nici noi forță. Să dea Domnul să facă 6 puncte. Eu m-aș bucura să câștigăm, să facem șase puncte și să ne mai ridicăm și noi în clasament”, a declarat Ionel Ganea, pentru Fanatik.

Recomandări
  • Costel Gâlcă trage un semnal de alarmă înainte de Finlanda – România
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și