Închide meniul

Critici dure pentru noul selecţioner! Un patron din Liga 1 dă de pământ cu Edi Iordănescu: „Nu a demonstrat mai pe nicăieri”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 18:22

Critici dure pentru noul selecţioner! Un patron din Liga 1 dă de pământ cu Edi Iordănescu: „Nu a demonstrat mai pe nicăieri

Edi Iordănescu, dezvăluiri despre Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Critici dure pentru noul selecţioner
  • Un patron din Liga 1 dă de pământ cu Edi Iordănescu

Edi Iordănescu i-a luat locul lui Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner după ce acestuia i-a expirat contractul în luna noiembrie a anului trecut. După mai multe căutări şi refuzuri, şeful FRF, Răzvan Burleanu, l-a convins pe Iordănescu Jr. să accepte postul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un patron din Liga 1 dă de pământ cu Edi Iordănescu

Numirea lui Edi Iordănescu în funcţia de selecţioner nu e deloc pe placul patronului celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime. Acesta l-a criticat la scenă deschisă pe noul selecţioner. Spune că Federația Română de Fotbal a comis o greșeală când a renunțat la a-l convinge pe Ladislau Boloni să semneze, pentru că, în opinia sa, echipa națională are nevoie de un antrenor cu experiență, iar Edi Iordănescu nu a demonstrat suficient din postura de antrenor.

Iftime spune că Boloni ar fi fost varianta ideală

”Trebuia ca Edi Iordănescu să se aștepte la lucrul ăsta. Trebuie să fie tare, să reziste. Opinia mea rămâne cea spusă de mai multe ori. E cea mai mare greșeală a conducerii de la FRF că nu l-a păstrat și nu l-a putut convinge pe Boloni. Era cea mai bună soluție, nu doar ca antrenor, ci și ca stabilitate pentru relansarea fotbalului românesc. Edi este un antrenor bun, dar n-a demonstrat mai pe nicăieri și să-l aduci acum la echipa națională… o să fie săpat încontinuu.

Reclamă
Citește și:

Ai nevoie de prea multe argumente să ajungi selecționer într-o țară în care fotbalul e într-o cădere liberă. Eu nu-l cunosc bine pe Edi, îl respect, dar eu nu cred că echipa națională poate să facă mari rezultate. Cred cu desăvârșire că revenirea lui Boloni, azi, mâine, oricând, sau a lui Mircea Lucescu, ar putea fi altceva pentru că e nevoie de o cu totul altă viziune”, a declarat Valeriu Iftime, conform sport.ro.

 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi s-au înţeles verbal pentru mutarea verii 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: "Ei nici nu arbitrează"
Liga 1 • 14 apr., 17:00
„Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează”
FC Botoşani - FCU Craiova 4-1
Liga 1 • 14 apr., 15:28
FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu
Echipa naţională • 10 apr., 9:16
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu! UEFA ia în calcul mărirea lotului de jucători pentru EURO 2024