Închide meniul

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2024, 15:51

Reclamă
Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce, tot mai aproape de revenirea la naţională

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

S-a aflat cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu să revină la naţională. „Il Luce” e tot mai aproape să fie numit selecţioner, urmând să-i ia locul lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a fost primul nume propus de către oficialii FRF, după ce Gică Hagi a refuzat postul de selecţioner.

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu

Cel mai titrat antrenor român ar fi acceptat deja postul de selecţioner, notează fanatik.ro. „Il Luce” a bătut palma cu Răzvan Burleanu, cel care şi-a anulat concediul şi a revenit de urgenţă în ţară aseară, pentru a pune la punct ultimele detalii din contractul lui Lucescu.

Concret, Mircea Lucescu va avea un salariu la naţională asemănător cu cel pe care îl câştiga şi Edi Iordănescu. 27.000 de euro pe lună va câştiga „Il Luce” de la FRF, iar dacă va califica naţionala la Campionatul Mondial din 2026, va încasa o primă considerabilă, de 200.000 de euro.

Sursa citată anterior mai notează faptul că Mircea Lucescu s-a întâlnit deja cu oficialii FRF, la baza de pregătire a naţionalei de la Mogoşoaia. Antrenorul român de 79 de ani şi-ar fi întâmpinat noul staff, cu care va colabora la naţională.

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu a mai antrenat naţionala timp de cinci ani, în perioada 1981-1986. Acesta i-a calificat pe „tricolori” la EURO 1984.

„Il Luce” este liber de contract de la finalul anului trecut, după ce a plecat de la Dinamo Kiev. Acesta a mai fost şi pe lista lui Dan Şucu, la Rapis, însă a refuzat să revinî în Giuleşti.

Mircea Lucescu, reacție clară despre numirea sa la națională

Mircea Lucescu a oferit o reacție clară despre numirea sa la națională. „Il Luce” a dat de înțeles că e gata să revină pe banca „tricolorilor”, după plecarea lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Mircea Lucescu a confirmat discuțiile purtate cu Mihai Stoichiță. Antrenorul în vârstă de 79 de ani a declarat că mereu a fost dispus să ajute naționala, dând astfel de înțeles că este dispus să revină pe banca „tricolorilor”.

„Il Luce” chiar a și glumit cu privire la acest fapt și a transmis că va stabili un record mondial, dat fiind faptul că ar putea reveni, după 38 de ani, pe banca „tricolorilor”.

„Este adevărat că am vorbit cu Stoichiță, am tot vorbit, cred că de vreo patru ori până acum. Ar fi fost bine să-l convingă pe Edi să rămână, dar…. Eu am fost mereu dispus să ajut. Voi stabili un record mondial. Nu cred să mai existe cineva care să se întoarcă după atâția ani la națională”, a declarat Mircea Lucescu, conform sursei citate anterior.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și