Închide meniul

Cum a reacţionat Daniel Bîrligea când a aflat că nu este convocat la naţionala României: „Trebuie să aibă răbdare”

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2024, 17:04

Reclamă
Cum a reacţionat Daniel Bîrligea când a aflat că nu este convocat la naţionala României: „Trebuie să aibă răbdare

Cum a reacţionat Daniel Bîrligea când a aflat că nu este convocat la naţionala României: "Trebuie să aibă răbdare"

Daniel Bîrligea, înaintea unui meci / Profimedia

Elias Charalambous a dezvăluit cum a reacţionat Daniel Bîrligea când a aflat că nu este convocat la naţionala României. Tricolorii joacă în luna octombrie meciurile din Nations League cu Cipru şi Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu Lituania se joacă marţi, 15 septembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cum a reacţionat Daniel Bîrligea când a aflat că nu este convocat la naţionala României: „Trebuie să aibă răbdare”

Recent transferat la FCSB, Daniel Bîrligea s-a dovedit a fi o adevărată lovitură dată de Gigi Becali. Atacantul venit de la CFR Cluj a marcat deja trei goluri, două dintre el în meciurile din Europa League. De altfel, el a marcat singurul gol al victoriei de la Salonic, cu PAOK.

În ciuda prestaţiilor sale bune, Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţionala României de Mircea Lucescu, pentru cele două meciuri din luna octombrie.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit că atacantul său nu a reacţionat rău în momentul în care a aflat că nu este convocat şi că acesta este conştient că va ajunge la naţionala României dacă va continua prestaţiile bune la echipa de club:

Reclamă
Reclamă

„(Reporter: Cum a reacţionat Bîrligea după ce nu a fost convocat la naţionala României?) Bineînţeles că am vorbit cu el. Bîrligea ştie că, la un anumit moment, dacă va continua să joace aşa, va fi chemat la naţionala României. Nu a reacţionat rău.

Ştie că dă tot ce poate, este un selecţioner la naţionala României pe care cu toţii îl respectăm, care este de mulţi ani în fotbal. Toată lumea trebuie să îi respecte deciziile. Sunt mulţi jucători acum în naţionala României, jucători care au fost la EURO. Bîrligea va avea un mare viitor şi sunt sigur că într-un anumit moment va fi chemat la naţionala României. Dar trebuie să aibă răbdare, are calitate şi sunt convins că va fi convocat”, a declarat Elias Charalambous.

Elias Charalambous, primă uriașă de la Gigi Becali

Gigi Becali a recunoscut că este nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce „tun” financiar au dat antrenorii de la FCSB, după ce au calificat-o pe campioana României în grupa principală din Europa League.

Reclamă

Charalambous a adus în conturile FCSB-ului peste 4 milioane de euro de la UEFA şi va fi recompensat de patron. Becali a afirmat că îi va achita nu mai puţin de 200.000 de euro. Şi secundul cipriotului, Mihai Pintilii, va încasa o primă de senzaţie.

Omul de afaceri a dezvăluit că Pintilii şi-a asigurat un cec de 100.000 de euro pentru performanţa obţinută alături de FCSB.

„200.000 de euro primă, Pintilii a luat 100.000 de euro primă. Trebuie să scot banii ăștia. Nu mai sunt 3.000 și 5.000 de euro, acum sunt 10.000 și 15.000 de euro”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Louis Munteanu, hat-trick în Muntenegru U21 – România U21 2-6! Atacantul de la CFR Cluj a făcut spectacol

19:01

„Poate fi atât de frustrant”. Lewis Hamilton, despre problemele pe care le-a avut la Mercedes. Cu ce a comparat ultimele sezoane

18:49

Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick

18:48

EXCLUSIVMircea Lucescu, înainte de „dubla” României cu Cipru şi Lituania: „Tratez aceste două meciuri ca o singură partidă”

18:01

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie

17:57

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei
Citește și