Închide meniul

Cum a reacţionat Florinel Coman, după ce a fost schimbat în România – Israel. Ce a făcut atacantul FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2023, 23:21

Reclamă
Cum a reacţionat Florinel Coman, după ce a fost schimbat în România – Israel. Ce a făcut atacantul FCSB-ului

Cum a reacţionat Florinel Coman, după ce a fost schimbat în România - Israel

Florinel Coman, după ce a părăsit terenul / Captură Prima TV

Cum a reacţionat Florinel Coman, după ce a fost schimbat de Edi Iordănescu în România – Israel. Jucătorul FCSB-ului a fost scos de pe teren imediat după ce Gloukh a marcat şi a restabilit egalitatea pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a condus la pauză cu 1-0, graţie golului marcat de Denis Alibec. Israelienii au făcut 1-1 în minutul 53, iar Edi Iordănescu a schimbat rapid.

Cum a reacţionat Florinel Coman, după ce a fost schimbat în România – Israel

În minutul 56, selecţionerul României i-a scos de pe teren pe Florinel Coman şi Deian Sorescu, iar în locul lor au fost introduşi pe teren Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan.

„Mbappe” Coman a părăsit gazonul vizibil nemulţumit şi a fost surprins de camerele TV în timp ce vocifera. Atacantul în vârstă de 25 de ani a trecut pe la banca de rezerve şi i-a salutat pe membrii staff-ului lui Edi Iordănescu şi pe coechipieri. După, s-a dus direct la vestiare. Nu a mai stat să vadă finalul meciului.

Selecţionerul nu s-a oprit şi a mai efectuat, la câteva minute distanţă, alte două schimbări. I-a introdus pe Olaru şi Puşcaş în locul lui Marius Marin şi Denis Alibec.

Reclamă

Florinel Coman trece printr-un moment dificil. Chiar dacă începuse bine sezonul, jucătorul vicecampioanei României şi-a ieşit din minţi în meciul UTA – FCSB 2-1. A marcat, dar a fost eliminat pe final. Gigi Becali nu l-a iertat şi l-a amendat cu 10.000 de euro.

O să-i dau amendă, dar nu vreau nici să-i dau să-l usture la os, că am nevoie de el. După, poate face pe supăratul, ca Miculescu, ca George Popescu (n.r. Tavi), și nu mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Eu am 65 de ani, mai stau să mă uit toată ziua la fotbal. Cum să-ți permiți așa ceva?

Unde a văzut Coman vreodată în fotbalul european la Neymar, Mbappe, Ronaldo, să facă așa ceva? Ce mă, ești țigan, cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, mă bagă și la discriminare. Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Ce e asta? Eu nu înțeleg.

Reclamă 4 / 0/3

Acolo s-a enervat că l-a împins, înțeleg, a luat galben. Dar să te duci să dai cu cotul… E inadmisibil. N-ai cum să fii fotbalist și să faci așa ceva. N-am apucat să vorbesc cu el, îi spuneți voi”, a declarat Gigi Becali.

Mama lui Denis Alibec a reacţionat imediat după ce fiul său a marcat

Mama lui Denis Alibec a reacţionat imediat după ce fiul său a marcat în România – Israel. Femeia a fost în culmea fericirii după ce Denis Alibec deschis scorul pe Arena Naţională.

Denis Alibec a marcat în minutul 27 al partidei de pe Arena Naţională! Atacantul naţionalei României a marcat după ce portarul Israelului a respins slab în faţa şutul lui Nicolae Stanciu.

Mama lui Denis Alibec a fost în extaz după ce fiul său a deschis scorul pe Arena Naţională. Aceasta a postat imediat pe reţelele de socializare un mesaj, care a însoţit imaginea cu fiul său a marcat. „Esteee„, a fost mesajul însoţit de tricolor şi de două inimi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și