Închide meniul

Cum l-au caracterizat englezii de la The Guardian pe Ianis Hagi, înainte de EURO 2024: „Va fi oare rezervă de lux?”

Dan Roșu Publicat: 10 iunie 2024, 15:19

Reclamă
Cum l-au caracterizat englezii de la The Guardian pe Ianis Hagi, înainte de EURO 2024: „Va fi oare rezervă de lux?

Cum l-au caracterizat englezii de la The Guardian pe Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

Ianis Hagi, în tricoul României - Profimedia Images

Englezii de la The Guardian l-au caracterizat pe Ianis Hagi, înaintea debutului României la EURO 2024. Britanicii susţin că folosirea lui Ianis este una dintre dilemele pe care Edi Iordănescu le are înaintea partidei cu Ucraina, prima a turneului final pentru tricolori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Va fi rezervă de lux?” e întrebarea pe care o pun cei de la The Guardian despre Hagi. Jucătorul de 25 de ani a fost mai mult rezervă la Alaves, dar la naţională a fost decisiv, mai ales în duelul cu Israel. Golul său, de 2-1, ne-a adus calificarea matematică la EURO 2024.

Cum l-au caracterizat englezii de la The Guardian pe Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

„Un nume care aduce amintiri. Hagi s-a chinuit să prindă minute la Alaves, unde a fost împrumutat de Rangers în acest sezon, dar a avut impact la echipa naţională. El a marcat golul cu Israel, care a dus România la EURO 2024.

El a mai făcut diferenţa de câte ori a intrat de pe bancă. Rămâne de văzut dacă Edi Iordănescu îi va acorda statutul de rezervă de lux, dar dacă va reuşi să îşi facă loc în primul 11″, au scris jurnaliştii de la The Guardian.

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi la Rapid

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi la Rapid! Antrenorul giuleştenilor a oferit o reacţie savuroasă, atunci când a fost întrebat despre fiul „Regelui”. De asemenea, a transmis că abia aşteaptă să se dueleze cu Gică Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

Neil Lennon a glumit, atunci când a fost întrebat ce sfat are pentru Ianis Hagi. Antrenorul giueleştenilor a transmis că îşi doreşte ca internaţionalul român să vină să joace la Rapid, având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„(N.r. Aveţi vreun sfat pentru Ianis Hagi) Vino aici, vino să joci la Rapid! E bine-venit dacă vrea. A avut probleme cu accidentările, dar este un jucător bun. Deci e bine-venit aici, să-i spuneţi”, a transmis Neil Lennon.

De asemenea, Neil Lennon a oferit declaraţii şi despre viitoarele dueluri cu Gică Hagi. Antrenorul de la Rapid a spus că „Regele” este ca o „comoară naţională” pentru România, aşa că abia aşteaptă să îl cunoască.

Reclamă

„Atunci când am vorbit cu patronul şi cu Daniel, mi-am dat seama că e un proiect interesant. Ştiam deja mulţi jucători români, Hagi, Petrescu, Dumitrescu. Este o cultură mare în fotbalul românesc. Dar sunt concentrat să obţin succes aici.

Va fi un privilegiu să-l întâlnesc pe Hagi, este cunoscut la nivel mondial, bucura oamenii din întreaga lume. Este o comoară naţională. (N.r. Porecla lui Hagi este „Regele”, veţi fi „Împăratul”?) Poate „Prinţul”! El este Regele, nu se pune problema!”, a mai spus Neil Lennon.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:37

Gabi Balint a analizat prestația tricolorilor din Belgia – România 2-0! Care îi este singurul regret

20:30

Jucătorul remarcat de Dorinel Munteanu, după ce România a fost învinsă de Belgia: „A fost formidabil!”

19:44

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!” Salariul pe care îl oferă

19:42

„Sub valoarea lui!” Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0!

19:34

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct!

19:31

VideoScene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo! Un jucător s-a prăbuşit inconştient pe teren! Ambulanţa a intervenit de urgenţă

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și