Închide meniul

Dan Petrescu, dezvăluiri în premieră despre oferta primită de la Răzvan Burleanu. „Mi s-a propus un salariu de 300.000 de euro. Nimeni nu munceşte gratis!”. Răspuns dur pentru critici şi de ce crede că nu îi va mai fi propus postul de selecţioner

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2022, 15:49

Dan Petrescu, dezvăluiri în premieră despre oferta primită de la Răzvan Burleanu. „Mi s-a propus un salariu de 300.000 de euro. Nimeni nu munceşte gratis!. Răspuns dur pentru critici şi de ce crede că nu îi va mai fi propus postul de selecţioner

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs după CFR Cluj - FCSB 0-1

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • De ce nu a mai ajuns Dan Petrescu la naţionala României
  • Dezvăluiri făcute de antrenorul lui CFR Cluj

Tehnicianul liderului din Liga 1 a recunoscut că, dacă ar fi ales să plece din Gruia, era nevoit să vină cu bani de acasă. Conducătorii Federaţiei nu au fost dispuşi să îi plătească clauza de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a anunţat de ce nu a preluat naţionala României: „Trebuia să plătesc 100.000 de euro din buzunarul meu”

Federaţia a venit cu propunerea şi le-am zis să vorbească cu patronul şi a făcut-o. Le-am spus: ‘Am meciuri aici şi nu e normal să vorbesc de FRF’. A venit apoi finalul de campionat . Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc la patron, pentru că am o clauză în contract de 400.000 de euro. Patronul mi-a spus din prima: ‘Nu cumva să îmi ceri să pleci că nu ai nicio şansă. Ai clauză, dar nu te las să pleci’. Dacă plăteam clauza de 400.000… la FRF mi s-a propus un salariu de 300.000. Trebuia să plătesc 100.000 din buzunarul meu.

Dacă găseşte cineva un antrenor care să muncească gratis la naţională, mă duc singur. Celor care mi-au spus că nu înţeleg de ce nu mă duc, le propun să se ducă să antreneze gratis. Eu am vrut să ajung la naţională, dar nu s-a putut. Îmi doream, dar nu a fost momentul bun. Cât am fost liber 6 luni, nu am fost întrebat. Dacă eram întrebat atunci, sigur acceptam şi pentru mai puţini bani. Nimeni nu munceşte gratis. Asta a fost istoria. În rest, a fost cancan.

Reclamă

Ei (n.r Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă) au venit concret la mine, chiar îi apreciez. Mi-au spus că bani nu au prea mulţi. Nu am ce să le reproşez nici lor, nici patronului. Eu voiam la echipa naţională, dar în acelaşi timp sunt foarte fericit la CFR. Am mare încredere în acest lot„, a explicat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Dan Petrescu şi-a luat gândul că va mai deveni selecţionerul României

Antrenorul campioanei României şi-a luat gândul că va mai fi chemat la naţională. A ratat trei şanse de a ajunge pe banca primei reprezentative.

Reclamă

Am avut şansa de a antrena naţionala de trei ori şi nu mi-a reuşit. Nu a fost să fie, nu a fost timing-ul perfect. Nu ştiu dacă va mai fi şi a 4-a ofertă. Eu cred că la naţională şi la club nu ai timp de proiecte. Nu tată, rezultate! Imediat. Nu te mai aşteaptă nimeni. Dacă nu ai rezultate imediat nu poţi să rezişti nicăieri„, a precizat Dan Petrescu.

Răzvan Burleanu a negociat şi cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, dar nu a avut succes. Pe lista preşedintelui FRF au mai rămas Adi Mutu, Ladislau Boloni şi Edi Iordănescu.

Dan Petrescu, ironizat după ce a refuzat naţionala

Mirel Rădoi nu ştie de ce Dan Petrescu a refuzat echipa naţională, dar îl înţelege pe Răzvan Lucescu pentru decizia pe care a luat-o. Mai mult, fostul selecţioner crede că Petrescu nu a avut încredere în actuala naţională şi de aceea nu a venit în funcţia de selecţioner. „Dintre cei cu care s-a vorbit, Răzvan Lucescu era cel mai greu de adus. Tocmai a semnat cu PAOK. Hagi, fiind patron de club, ar fi putut să dea acțiunile altcuiva. Dar probabil că nu a fost convins în discuțiile avute.

Reclamă 4 / 0/3

Mă așteptam ca Dan Petrescu să accepte. În trecut era supărat că nu a fost contactat, iar când a făcut căutat a zis că nu poate veni. Acum, fiind diferență mare de puncte între CFR Cluj și rivale, mă așteptam să accepte. Clauza nu era mare, el a strâns multe milioane. Dar fiecare are planurile lui. Poate nu are încredere în jucători, poate crede că e mai ușor să se califice cu CFR Cluj în Europa League decât să califice România la EURO sau un Campionat Mondial. Dar eu credeam că va veni Dan Petrescu”, a spus Mirel Rădoi, conform telekomsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia