Închide meniul

Dan Petrescu, reacţie dură la adresa echipei naţionale, înainte de Finlanda – România: „Am ajuns vai de noi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2022, 8:20

Dan Petrescu, reacţie dură la adresa echipei naţionale, înainte de Finlanda – România: „Am ajuns vai de noi

Dan Petrescu a răbufnit înainte de Finlanda - România

Dan Petrescu, în timpul unei partide pentru CFR Cluj/ Profimedia

Dan Petrescu a răbufnit la adresa echipei naţionale, chiar înainte de meciul decisiv din Liga Naţiunilor, Finlanda – România. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că fotbalul românesc a ajuns într-o situaţie deplorabilă, iar oamenii care au făcut istorie în generaţia sa nu sunt luaţi în calcul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar trei puncte. „Tricolorii” speră la un rezultat bun care să-i ridice în clasament în partida cu Finlanda. Meciul este astăzi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY, cât şi în format live video pe AS.ro.

Dan Petrescu, reacţie dură la adresa echipei naţionale, înainte de Finlanda – România

Dan Petrescu a analizat situaţia echipei naţionale, şi a ajuns la concluzia că selecţionerii care au stat pe banca României în ultimii ani au cea mai mică parte de vină. Totodată, „Bursucul” speră ca lucrurile să se redreseze la un moment dat.

„Asta e situația fotbalului românesc, n-au nicio vină antrenorii, au fost toți pe acolo, iar rezultatele sunt aceleași. Toată lumea e de vină, nu numai antrenorii. E clar că nu suntem bine, dar la un moment dat trebuie să facem pasul spre unde eram odată.

Deocamdată, suntem unde suntem. Eu și generația mea nu suntem băgați în seamă si apreciați. E clar că acum nu suntem bine. E cel mai ușor să dai în antrenor! Mergem toți pe tobogan, am ajuns vai de noi! Iar când apare unul ca mine, care muncește și face ceva pentru România, sau ca Hagi, dau toți în el! Hai să muncim mai mult și să vorbim mai puțin. Ne-au luat-o țările vecine înainte, ăsta e adevărul”, a declarat Dan Petrescu, conform Orange Sport.

Reclamă

Edi Iordănescu a găsit marea problemă a naționalei României

Edi Iordănescu a găsit marea problemă a naționalei României. Selecționerul „tricolorilor” este conștient de faptul că mulți dintre stranierii convocați la lot evoluează în ligile inferioare, unde nivelul este mai scăzut decât în alte campionate tari.

Edi Iordănescu a caracterizat naționala României drept o echipă tânără, în formare:

„Este o problemă faptul că avem, din păcate, foarte mulți jucători care nu sunt la un nivel la care eu mi-aș dori. Avem mulți jucători în străinătate care joacă, din păcate, în ligile inferioare. Unii au probleme să se impună și acolo, iar asta este o problemă care nu îmi dă pace. Este una dintre marile probleme ale echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce îmi dă foarte mare încredere este faptul că am identificat acest potențial important la ei. Am mare încredere în ei și am încredere că într-un viitor cât mai apropiat pot să facă trecerea de nivel și să meargă la un nivel clar superior.

Suntem o echipă națională tânără, dar asta nu e o problemă pentru că avem și jucători cu experiență. Problema este că nu avem experiență internațională. Din păcate, dintre jucătorii care vin din străinătate, niciunul nu este angrenat într-o competiție europeană. Suntem o echipă încă în formare, încă în căutări și îmi doresc să găsim răspunsurile”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă înainte de Finlanda – România.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și