Închide meniul

„Dan și Gică își doresc să antreneze naționala, dar nu s-a putut!” Gică Popescu vine cu o nouă propunere pentru postul de selecţioner: „Omul cel mai potrivit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 8:23

„Dan și Gică își doresc să antreneze naționala, dar nu s-a putut! Gică Popescu vine cu o nouă propunere pentru postul de selecţioner: „Omul cel mai potrivit!

Gică Popescu a avut o reacţie vehementă după ce FC Argeș a folosit 8 străini cu FCSB

Gică Popescu / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Popescu vine cu o nouă propunere pentru postul de selecţioner

Fostul mare internaţional nu este surprins de de refuzul lui Dan Petrescu şi consideră că „Il Luce” este antrenorul care poate califica România la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Era una dintre posibilități. Dan nu a spus că va accepta sigur, a zis că va da un răspuns. Se pare că a făcut niște calcule și a luat decizia de a rămâne la CFR. Eu nu îmi permit să îi analizez decizia, este una personală. Pentru națională era o soluție, este un antrenor care a făcut performanță peste tot, unul dintre cei mai buni antrenori români.

E complicat să ne dăm cu părerea acum, după atâtea refuzuri. Când ești angrenat într-un contract, cu un proiect în desfășurare, este complicat. Dan și Gică își doresc să antreneze naționala, dar nu s-a putut în acest moment. Nu îmi dau cu părerea legat de viitorul selecționer. Mircea Lucescu mi se pare omul cel mai potrivit”, a declarat Gică Popescu după Dinamo – Farul Constanţa 0-2.

Citește și:

Dan Petrescu era sigur că va fi selecționerul României

Dan Petrescu a refuzat România, chiar dacă își anunțase apropiații că va accepta propunerea FRF, după cum a dezvăluit Mihai Stoica.

Ieri a avut o întâlnire de urgenţă între Dan Petrescu şi Neluţu Varga, în care cei doi au vorbit despre CFR şi planurile de viitor. Astfel, clujenii l-au convins pe „Bursuc” să rămână în Gruia, pentru a lua titlul.

Reclamă

”Eu atunci am anunţat că Petrescu a semnat cu naţionala pentru că el i-a spus lui Giovanni asta. De asta am şi zis atunci. Nu ştiu ce s-a intâmplat intre timp”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și