Închide meniul
NEWS ALERT

Daniel Bîrligea e OUT pentru finalele cu Israel şi Elveţia! Anunţul oficial. Probleme în atacul lui Edi Iordănescu

Dan Roșu Publicat: 14 noiembrie 2023, 9:16

Reclamă
Daniel Bîrligea e OUT pentru finalele cu Israel şi Elveţia! Anunţul oficial. Probleme în atacul lui Edi Iordănescu

Daniel Bîrligea e OUT pentru finalele cu Israel şi Elveţia

Daniel Birligea, în tricoul naţionalei României - frf.ro

Daniel Bîrligea e OUT pentru finalele cu Israel şi Elveţia, care ne pot duce la EURO 2024. România – Elveţia e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, Edi Iordănescu întâmpină probleme în atac. Vârful de la CFR Cluj a părăsit deja cantonamentul naţionalei, acolo unde ajunsese cu o problemă medicală pe care spera să o rezolve până la meciul cu Israel, de pe 18 noiembrie.

Daniel Bîrligea e OUT pentru finalele cu Israel şi Elveţia

După cum as.ro te-a anunţat în exclusivitate, Florin Tănase a revenit în atacul naţionalei, din care vor mai face parte Denis Drăguş, Denis Aalibec şi George Puşcaş.

„Prezent la reunire cu o problemă medicală, Daniel Bîrligea a plecat în această dimineață din cantonamentul de la Mogoșoaia. În urma investigațiilor medicale efectuate de către staff-ul medical s-a constatat că atacantul legitimat la CFR Cluj are o leziune musculară, iar recuperarea acestuia nu se poate realiza în timp util.Staff-ul echipei naționale îi urează lui Daniel însănătoșire grabnică și îl așteaptă la lotul național la viitoarele meciuri!”, e anunţul oficial făcut de frf.ro.

Edi Iordănescu, răspuns ferm pentru constestatari

Edi Iordănescu a avut un răspuns ferm pentru constestatari. După ce s-a anunţat lotul pentru dubla cu Israel şi Elveţia, au fost mai multe voci care au contestat alegerile selecţionerului.

Reclamă

„Jucătorii la care am apelat sunt îndelung monitorizați, nu i-am descoperit acum, contextul i-a adus însă în acest moment. Dacă vedeți absenții pe care îi avem, veți înțelege de ce am apelat la ei. Unii pot fi debutanți, dar noi avem încredere în ei. Mărturisesc faptul că mai sunt 2-3 jucători despre care opinia publica nu știe în acest moment că sunt cu situații medicale și nu suntem siguri că îi putem recupera!

Eu nu trebuie să justific public selecția, trebuie să justific rezultatul. Dacă rezultatele ne-au adus în situația asta, cu șanse importante de calificare, înseamnă că selecția a fost bună! Cu siguranță că fiecare are opinii și are dreptul la opinii. Sunt lucruri normale. Am rămas fidel unor principii: în primul rând, am dorit continuitate. Am spus mereu: campania e scurtă și nu putem face experimente. În trecut, când se apela mai mult la nivelul formei și se schimbau 10-12 jucători de la o acțiune la alta, era comentat acest lucru: de ce nu se dă continuitate, să se creeze omogenitate… Acum, dacă am mers pe continuitate, se vorbește mai mult de forma temporară a unor jucători.

Jucătorii la care am apelat sunt îndelung monitorizați, nu i-am descoperit acum, contextul i-a adus însă în acest moment. Dacă vedeți absenții pe care îi avem, veți înțelege de ce am apelat la ei. Unii pot fi debutanți, dar noi avem încredere în ei. Mărturisesc faptul că mai sunt 2-3 jucători despre care opinia publica nu știe în acest moment că sunt cu situații medicale și nu suntem siguri că îi putem recupera!”, a spus Edi Iordănescu pentru FRF TV.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de dubla cu Israel şi Elveţia, România e pe primul loc în Grupa I, cu 16 puncte adunate după primele 8 meciuri. În cazul unui succes cu Israel, tricolorii vor fi matematic calificaţi la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și