Închide meniul

Daniel Niculae, băgat în depresie de naționala lui Mirel Rădoi. „Nu ne comparăm nici măcar cu Armenia!” Ce a spus despre plecarea selecționerului. „M-a surprins!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 20:11

Daniel Niculae, băgat în depresie de naționala lui Mirel Rădoi. „Nu ne comparăm nici măcar cu Armenia! Ce a spus despre plecarea selecționerului. „M-a surprins!

Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid

ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Daniel Niculae a recunoscut că a fost luat prin surprindere de anunțul șoc al lui Mirel Rădoi de după meciul cu Armenia. Selecționerul a spus atunci că, din luna noiembrie, nu va mai conduce echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae, despre plecarea lui Mirel Rădoi

„Sincer, nu mă așteptam, îmi pare rău. (n.r.- te-a șocat anunțul lui Rădoi?) Asta cu șocul e pentru…M-a surprins, da, m-a surprins. Eu îl văd un antenor de mare perspectivă, un antrenor care se implică foarte mult, un tip care face totul pentru această carieră și este păcat”, a spus Daniel Niculae.

Mirel Rădoi i-a adus României 10 puncte în meciurile din luna septembrie și octombrie. Tricolorii au primit gol doar de la nemți, echipa lui Fick fiind singura care a reușit să învingă România în această perioadă.

După ultima acțiune, România a urcat pe locul 2 în grupa de calificare la CM 2022 și este favorită să prindă barajul.

Daniel Niculae: „Nu ne comparăm nici cu Armenia!”

Cu toate că România a traversat o perioadă bună în ultima perioadă, Daniel Niculae nu a rămas impresionat de naționala lui Mirel Rădoi.

Reclamă

Nu mai suntem acea echipă națională de temut care am fost acum 20-30 de ani. Din păcate, avem foarte puțini jucători care evoluează în campionate puternice. Nu putem să ne comparăm nici măcar cu Armenia. Ei au jucători care evoluează în campionate puternice și jucători de top.

Tot am decăzut de la an la an. Din urna a 2 a valorică am ajuns undeva să ne zbatem între cea de a treia și cea de-a patra urnă”, a mai spus Daniel Niculae.

România mai are de jucat cu Islanda și Liechtenstein în luna noiembrie. Partidele sunt programate pe 11 și 14 noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și