Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Niculae, înainte de „finalele” cu Israel şi Elveţia: „Nu mai avem valoarea din trecut, dar ne putem califica”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2023, 10:05

Daniel Niculae, înainte de „finalele cu Israel şi Elveţia: „Nu mai avem valoarea din trecut, dar ne putem califica

Daniel Niculae, înainte de "finalele" cu Israel şi Elveţia

Daniel Niculae, în timpul meciului România - Franţa, de la EURO 2008 - Getty Images

Daniel Niculae a vorbit înainte de finalele cu Israel şi Elveţia din preliminariile EURO 2024. România – Elveţia, partida care ne poate duce la competiţia din Germania, a pe 21 noiembrie, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii sunt primii în Grupa I şi sunt neînvinşi după primele opt meciuri. Lupta pentru cele două locuri de calificare se va duce însă în trei, cu Israel şi Elveţia. „Nico” susţine că putem ajunge la EURO 2024, chiar dacă generaţia e una mai slabă decât cele din trecut.

Daniel Niculae, înainte de „finalele” cu Israel şi Elveţia

„Putem cu fiecare echipă. Depinde doar de noi. E clar că nu mai avem valoarea pe care am avut-o în trecut, dar echipa naţională se poate califica”, a spus Daniel Niculae, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Fostul internaţional a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec, care, după transferul în Qatar, nu a mai avut acelaşi randament la echipa naţională, pe care îl avea pe vremea când juca sub comanda lui Gică Hagi, la Farul Constanţa.

„Denis Alibec e un jucător valoros, un jucător care poate să facă diferenţa oricând, indiferent dacă traversează o formă bună sau mai puţin bună”, a mai spus preşedintele Rapidului.

Reclamă

Daniel Niculae a adunat 39 de selecţii şi 9 goluri pentru echipa naţională, în perioada 2003-2012. El a fost prezent cu România la EURO 2008 şi a fost cel care a scos penalty-ul ratat de Adrian Mutu, în meciul cu Italia (1-1).

Lovitură teribilă pentru Edi Iordănescu, înaintea „dublei” cu Israel şi Elveţia

Edi Iordănescu a primit o lovitură teribilă înaintea „dublei” cu Israel şi Elveţia. Dennis Man, unul dintre cei mai buni jucători ai României din aceste preliminarii, are şanse infime să evolueaze în ultimele două partide din această campanie.

Dennis Man traversează o formă de vis la Parma, marcând pe „bandă rulantă”. În ciuda acestui fapt, Edi Iordănescu urmează să nu se bazeze pe internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Conform prosport.ro, Dennis Man a acuzat o accidentare, după ultimul meci din Serie B. Internaţionalul român a resimţit durei după meciul câştigat de Parma cu Sudtirol.

În partida respectivă, Man a marcat din penalty în minutul 65, însă ulterior a cerut schimbare în minutul 86, din cauza problemelor musculare resimţite. Sursa citată anterior anunţă că Man a suferit o leziune musculară la nivelul adductorilor, şi va rata aproape sigur duelurile decisive cu Israel şi Elveţia.

Dennis Man se află la a doua accidentare din acest sezon. Internaţionalul român „s-a rupt” şi la începutul sezonului, atunci când a absentat timp de trei meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și