Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Daniel Pancu a ales grupa României în preliminariile EURO 2024: „Avem nevoie de mult noroc!” Tragerea la sorți e duminică, ora 13:00, LIVE VIDEO pe AS.ro și AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 octombrie 2022, 15:37

Daniel Pancu a ales grupa României în preliminariile EURO 2024: „Avem nevoie de mult noroc! Tragerea la sorți e duminică, ora 13:00, LIVE VIDEO pe AS.ro și AntenaPLAY

România a ales grupa României în preliminariile pentru EURO 2024

Captură AS.ro LIVE

Daniel Pancu a ales grupa României în preliminariile EURO 2024. „Pancone” vrea o grupă ușoară, din care România să se califice la un Campionat European după o pauză de 8 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu vrea cea mai ușoară grupă cu putință pentru naționala lui Edi Iordănescu. Ungaria este echipa pe care a ales-o din urna capilor de serie.

Daniel Pancu a ales grupa României în preliminariile EURO 2024

„Ungaria, Finlanda, Insulele Feroe, Gibraltar și San Marino. Grupa asta o câștigăm. Avem nevoie de noroc, de mult noroc. Într-o discuție cu Mihai Stoichiță i-am spus că o să cădem cu Ungaria„, a spus Daniel Pancu la AS.ro LIVE.

Cum arată urnele pentru tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2024

România se află în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile turneului final care va fi găzduit de Germania. Tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024 va fi pe 9 octombrie şi LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Cum arată urnele pentru tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2024
Urna 1: Olanda, Ungaria, Danemarca, Spania, Italia, Belgia, Croația, Portugalia, Polonia, Elveţia
Urna 2: 
Țara Galilor, Anglia, Bosnia, Israel, Franța, Austria, Cehia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Scoţia
Urna 3: 
Suedia, Armenia, ROMÂNIA, Slovenia, Republica Irlanda, Ucraina, Islanda, Norvegia, Albania, Muntenegru
Urna 4: 
Turcia, Georgia, Kazahstan, Luxemburg, Grecia, Azerbaidjan, Insulele Feroe, Kosovo, Bulgaria, Macedonia de Nord
Urna 5: 
Belarus, Lituania, Gibraltar, Letonia, Malta, Moldova, Estonia, Slovacia, Irlanda de Nord, Cipru
Urna 6: 
Liechetenstein, San Marino, Andorra

Reclamă

Dacă vom avea parte de o tragere la sorţi favorabilă, România ar avea toate motivele să spere la o calificare directă la EURO 2024.

Elveţia, Israel, România, Insulele Feroe, Gibraltar şi San Marino – ar fi grupa cea mai accesibilă.

Pe de altă parte, România ar putea avea parte de o grupă teribilă în drumul spre EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Spania, Franţa, România, Turcia, Belarus şi Andorra – ar fi o grupă teribilă pentru naţionala României.

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide au fost programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu a disputat partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Echipa națională ne-a dăruit multe bucurii, dar nu putem rămâne să trăim doar cu acele amintiri. Trebuie să acceptăm realitatea ca să o putem schimba. Respectăm trecutul, îl admirăm, dar trăim în prezent și avem datoria de a face orice pentru a avea un viitor. Vă rog să luptăm împreună pentru a ne bucura împreună! Vă asigur că noi, staff-ul echipei naționale și jucătorii, vom da totul pentru România la fiecare meci și ne vom ridica. Împreună vom reuși să ajungem din nou unde am fost, la turneele finale”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu postat de frf.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și