Închide meniul

Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu: „E inteligent, în orice moment poate inventa ceva”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 23:24

Reclamă
Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu: „E inteligent, în orice moment poate inventa ceva

Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la lui Octavian Popescu

Daniel Pancu, selecţioner România U21 / Profimedia

Daniel Pancu a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu, după România U21 – Armenia U21 2-0. Selecţionerul naţionalei de tineret a României l-a lăudat pe jucătorul de la FCSB, cel care a purtat şi banderola de căpitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu nu a reuşit să marcheze, dar a dat două pase decisive. A fost suficient pentru ca Daniel Pancu să îl laude, după ce în urmă cu o lună l-a numit „pasager” din cauza evoluţiilor avute la echipa de club.

Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu

Dar de ce surpriză că a fost Octavian Popescu căpitan? Fiind un grup pe care nu-l cunosc, am alcătuit un grup de cinci jucători mai cu experiență, mai cu personalitate, care pot fi căpitani oricând. Mă decid în ziua meciului. Dacă îi cunoșteam mai puțin bine și în Albania sunt convins că am fi avut 6 puncte acum.

Se discută atât de mult pentru Tavi și cred că-l afectează… e un jucător de mare talent, azi a oferit două assist-uri, chiar dacă au fost din corner. Mie oricum îmi plac fotbaliștii de talent. Am vrut să-i transmit un mesaj cu neconvocarea de la prima acțiune. El a înțeles foarte bine, e inteligent. Tavi Popescu, indiferent de nivelul la care joacă, în orice moment poate inventa ceva, fie că e o ultimă pasă și își lasă un coleg singur cu portarul, fie cu o execuție de-a lui„, a spus Daniel Pancu pentru sport.ro.

Cu Armenia, Daniel Pancu a obţinut prima victorie din postura de selecţioner al naţionalei de tineret.

Reclamă

„S-a trăit intens. Aveam nevoie de victorie, era lucrul cel mai important. Suntem cu toții bucuroși că am întrerupt această serie neagră. I-am felicitat pe jucători pentru multe momente ale jocului. Dacă avem ceva pozitiv bine de tot e faptul că și în Albania, dar și azi, numărul golurilor marcate de noi ar fi trebuit să fie 4-5 pe joc. De partea cealaltă, avem momente în care părem dezorganizați. Poate e și normal. Trebuie să țineți cont de un lucru foarte important: echipa asta e nouă, echipa asta nu are jocuri amicale împreună. A intrat direct în jocuri oficiale, iar eu încă nu cunosc jucătorii foarte bine. Azi au intrat bine de pe bancă, dar în Albania nu. Pozitiv e că nu am primit gol, Armenia a avut o singură ocazie mare, la acea bară”, a mai spus Pancu.

România U21 – Armenia U21 2-0. Tavi Popescu, decisiv

Naţionala lui Daniel Pancu a obţinut prima victorie în preliminariile Campionatul European U21 din 2025. Vulturar şi Baiaram au marcat golurile victoriei. Tavi Popescu a pasat de fiecare dată decisiv.

Pe stadionul Giuleşti, tricolorii lui Daniel Pancu au deschis scorul prin Vulturar, în minutul 37, iar Ştefan Baiaram l-a majorat în minutul 80. România U21 s-a impus cu 2-0 şi este pe locul 4 în grupa E, cu 3 puncte din două meciuri. Pe primele două locuri se află Elveţia (6 puncte) şi Albania, tot cu 6 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și