Închide meniul

Daniel Pancu, jignit în mai multe rânduri de elveţieni, după scenele „incalificabile” de la România – Elveţia 3-1

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2024, 9:22

Reclamă
Daniel Pancu, jignit în mai multe rânduri de elveţieni, după scenele „incalificabile de la România – Elveţia 3-1

Daniel Pancu, jignit în mai multe rânduri de elveţieni

Daniel Pancu, la finalul meciului România U21 - Elveţia U21 3-1 - Hepta

Daniel Pancu a fost jignit de jurnaliştii elveţieni, după momentul incredibil petrecut pe Giuleşti, în prima repriză a meciului România U21 – Elveţia U21 3-1. Selecţionerul U21 a fost eliminat în prima repriză după ce a intrat pe teren şi s-a dus ameninţător spre arbitrul Marc Nagtegaal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După intrarea criminală a lui Luca Jaquez asupra lui Louis Munteanu, arbitrul olandez se pregătea să îi acorde doar un galben elveţianului, moment în care Pancu a declanşat sprintul pe teren, fiind eliminat. Ulterior, şi jucătorul oaspeţilor a fost trimis la cabine.

Daniel Pancu, jignit în mai multe rânduri de elveţieni

„Intervenția sălbatică a antrenorului român se poate să fi fost decisivă în meci. După faultul dur al lui Jaquez, a năvălit ca un nebun pe teren pentru că a văzut că arbitrul Nagtegaal are cartonașul galben în mână. Arbitrul avea, însă, și cartonașul roșu pregătit. Olandezul i-a arătat cartonașul roșu mai întâi antrenorului nebun.

Întrebarea rămâne: A vrut arbitrul să dea roșu de la început? Sau nebunul de antrenor român i-a acordat timp celui de-al patrulea oficial pentru a-i spune arbitrului că trebuie să-l elimine pe Jaquez? Va rămâne o necunoscută”, au scris cei de la Blick.

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la meciul România U21 – Elveţia U21 3-1. În minutul 28 al partidei, selecţionerul naţionalei U21 a fost eliminat după ce a pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului partidei.

Reclamă
Reclamă

”Mi s-a părut că Louis Munteanu e fără suflare. Mi s-a părut că e leșinat. Din unghiul meu am văzut o talpă în gât și am văzut arbitrul cu cartonaș galben.

Gestul e incalificabil, îmi cer scuze, dar în momentul ăla am fost un milion la sută că a fost de roșu și nu știu dacă ar fi întors dacă nu intram pe teren.

Un gest necugetat, dar, în același timp, cred că a și ajutat echipa”, a declarat, după meci, selecţionerul Daniel Pancu, citat de sport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a avertizat, după partidă, că selecţionerul naţionalei U21 ar putea primi o suspendare mare pentru gestul din timpul partidei decisive cu Elveţia.

„Un artificiu senzațional, l-a mutat pe Ianis Stoica în dreapta. Ar fi mare păcat ca Federația să ia măsuri drastice în ceea ce îl privește pe Pancu. Dar nu cred! În schimb, cred că îi dă 6 etape de suspendare”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:10

„Va rămâne cu asta toată viața!” Gigi Becali, reacție categorică după ce Daniel Pancu și-a ieșit din minți și a fost eliminat

11:58

„Toleranţă zero!” Prima decizie luată de FRF, după scandalul rasist de la România U19 – Spania U19 1-1

11:50

„100 de milioane de euro pentru el!” Gigi Becali, convins că un „tricolor” va prinde un transfer uriaș: „Ca el nu găsești!”

11:28

„Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu

11:09

„Eram 100% sigur că nu-l dă!” Andrei Rațiu, verdict după penalty-ul controversat comis în Lituania – România 1-2

11:07

VIDEOElena Zaharia – Martine Toftaker 3-1, în AntenaPLAY. Programul românilor de la Campionatul European Individual

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 5 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și